Ana SayfaDedikoduEnis Arıkan: Göbeğimi Çekersiniz Diye Denize Giremiyorum

İlgili Postlar

Enis Arıkan: Göbeğimi Çekersiniz Diye Denize Giremiyorum

Önceki gün Arnavutköy’de objektiflere yansıyan Enis Arıkan, basın mensuplarıyla sohbet etti. Tatili beklediğini dile getiren ünlü oyuncu Enis Arıkan “Göbeğimi çekersiniz diye denize giremiyorum” ifadelerini kullandı. İşte Enis Arıkan’ın o açıklamaları;

Enis Arıkan Kameralara Yakalandı

Enis Arıkan, önceki gün Arnavutköy’deki bir restorana görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Arıkan, yaz tatilini beklediğini ve iki ay dinlenmek isteğini dile getirdi.

Enis Arıkan: Göbeğimi Çekersiniz Diye Denize Giremiyorum

Enis Arıkan, “Göbeğimi çekersiniz diye denize giremiyorum.” diyerek, kahkaha attı. Ünlü oyuncu, “Ben düz, ışık ters… Göbek olunca çok kötü çıkıyorum.” ifadelerini kullandı.

Enis Arıkan: Kendimi Oynamak Çok Zevkliydi

Film, Sertab Bal’ın birbirinden komik maceralarını sinema salonlarına getirecek. Eğlenceli filmde Sertab’ın iç sesini Enis Arıkan canlandırıyor.

Bartu Küçükçağlayan “Allahtan Enis Arıkan Daha Ünlü Oldu da Kurtuldu.”

Alışılmışın dışında bir rolle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Arıkan, rolüyle ilgili, “Kendimi oynamak çok keyifli, sadece Enis Arıkan’ın biraz karikatürize hali diyebiliriz. Çok güzel bir setti, seyircinin de çok seveceğini düşünüyorum” dedi. Filmde tüm sahnelerini Hazal Kaya ile çeken oyuncu, “Hazal ile çok yakın arkadaşız. 15 yıl sonra tekrar karşılıklı oynamak çok heyecan vericiydi” açıklamasını yapmıştı. Muzo karakteri hakkında ise şunları söylemişti;

““Enis acilen bu ruh halinden çık, her şeyi tatlı halledeceğim diye duygularını kaybedeceksin” dedi. Bu konuşma beni çok etkiledi. “Konservatuar okudum, benim için role girmek dert değil” diyordum ama ilk bölümde çok zorlandım. Üç repliğim vardı, defalarca çektik. Sonra oynadım, ilk başta istediğim gibi olmadı. Kurdeşen döktüm diyebilirim. Ama zamanla istediğim gibi oldu.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler