Ana SayfaDedikoduEnis Arıkan: Muzo Bana Uzak

İlgili Postlar

Enis Arıkan: Muzo Bana Uzak

‘Camdaki Kız’ dizisinde Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan, önceki gün ablasıyla Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Dizisi hakkında konuşan oyuncu, Muzo karakterinin izleyiciler tarafından sevildiğini ifade etti. Samimi açıklamalar yapan Enis Arıkan “Muzo bana uzak” dedi.

Enis Arıkan: Kendimi Oynamak Çok Zevkliydi

Film, Sertab Bal’ın birbirinden komik maceralarını sinema salonlarına getirecek. Eğlenceli filmde Sertab’ın iç sesini Enis Arıkan canlandırıyor.

Bartu Küçükçağlayan “Allahtan Enis Arıkan Daha Ünlü Oldu da Kurtuldu.”

Alışılmışın dışında bir rolle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Arıkan, rolüyle ilgili, “Kendimi oynamak çok keyifli, sadece Enis Arıkan’ın biraz karikatürize hali diyebiliriz. Çok güzel bir setti, seyircinin de çok seveceğini düşünüyorum” dedi. Filmde tüm sahnelerini Hazal Kaya ile çeken oyuncu, “Hazal ile çok yakın arkadaşız. 15 yıl sonra tekrar karşılıklı oynamak çok heyecan vericiydi” açıklamasını yaptı.

Enis Arıkan Kimdir?

Enis Arıkan: Muzo Bana Uzak

‘Camdaki Kız’ dizisinde Muzo karakterini canlandıran Enis Arıkan, önceki gün ablasıyla Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, büyük bir ilgiyle izlenen Kanal D’nin ‘Camdaki Kız’ dizinin başarısından şöyle bahsetti: “Gerçekten çok güzel bir iş oldu. Şahane bir ekibimiz var. Klişe cümlelerden utanıyorum ama biraz öyle oldu. Seneye de inşallah devam ediyoruz. Reytingimiz de çok iyi, birinciyiz.”

Muzo karakterinin izleyiciler tarafından sevildiğini ifade eden Arıkan, “Muzo’yu insanlar çok sevdi. İçleri gidiyor. Dramatik, kapalı hali insanları çok üzüyor. Ben de çok seviyorum. İyi ki kabul etmişim, iyi ki yapımcı beni seçmiş. Karakter aslında bana çok uzak. Ben daha cana yakınım. O içine kapanık. Ben sevgi doluyum. O yüzden oynaması daha keyifli” diye konuştu.

“Annem Koronavirüs Oldu”

Ramazan Bayramı ile ilgili konuşan Enis Arıkan, eski bayramlara duyduğu özlemi dile getirdi. Annesinin koronavirüse yakalandığını söyleyen oyuncu, “Gidecek hiçbir yer kalmadı. Anneanneler, babaanneler kalmadı. Annem koronavirüs oldu, ona da gidemeyeceğiz. Ablamla kahvaltı yaparız” dedi. Özel hayatı sorulan Arıkan, “Hayatınızda birisi var mı?” sorusuna esprili bir dille “Ablam var. Olsa ben de çok isterim ama Allah nasip etmiyor” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler