Ana SayfaÜnlülerEnis Arıkan İkinci Kez Koronavirüse Yakalandı!

İlgili Postlar

Enis Arıkan İkinci Kez Koronavirüse Yakalandı!

Kanal D ekranlarında yayımlanan “Camdaki Kız” dizisinde canlandırıdğı karakterle dikkatleri üzerine çeken Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu sağlık durumunu sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama;

Ezgi Mola’dan korkutan haber!

Ezgi Mola 7 kere test yaptırdığını belirterek “Arkadaşlar, temasım olduğu için kendimi karantinaya aldım. 7 kez test oldum, testlerimin bazıları pozitif, bazıları ise negatif. Dolayısıyla bu risk durumu devam ettiği için de sürekli negatif çıkana kadar ben testlerime devam edeceğim. İki doz aşı olmamın etkisiyle en ufak bir semptom göstermiyorum. Ne bir ağrı ne bir ateş hiçbir semptom yok” ifadeleriyle durumunu sevenleriyle paylaşan Mola, aşının ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak “İyi ki iki aşımı da yaptırmışım” dedi. Ezgi Mola aynı zamanda “”Ne yazık ki yoğun bakımda ünitesine bulunan hastalarının yüzde 90’ının aşısı yok. Lütfen siz de aşınızı yaptırın” dedi.

Ezgi Mola kimdir?

Enis Arıkan Koronavirüse Yakalandı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde oynayan Enis Arıkan, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafa “Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu” notunu düştü.

Ünlü oyuncu koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından sete de ara vermek zorunda kaldı. Aşı olduğu için hastalık sürecinde evinde geçirdiğini söyleyen Arıkan Instagram hesabından bir video yayımlayarak şu açıklamayı yaptı;

Enis Arıkan’dan Samimi Açıklamalar

“Gelen mesajların haddi hesabı yok. Hiç birine geri dönemiyorum uyuyor kalıyorum. Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve daha kolay atlatıyorum. Terliyorum, ve birazcık öksürüyorum”

Enis Arıkan İkinci Kez Koronavirüse Yakalandı!

Ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ikinci kez koronavirüs olduğunu duyurdu.

Arıkan, “2. Kez korona olan dünya güzeline alkışlarınızı bekliyorum” dedi. Ancak dizi setine ara verilip verilmediği henüz açıklanmadı. Eğer çekimler devam ederse Arıkan önümüzdeki 2 bölüm ekranlarda olmayacak.

Enis Arıkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler