Ana SayfaDedikoduKız Kardeşiyle Aşk Yaşadığına Dair Dedikodu Yayılan Emine Ün 'ün Eski Kocasından...

İlgili Postlar

Kız Kardeşiyle Aşk Yaşadığına Dair Dedikodu Yayılan Emine Ün ‘ün Eski Kocasından da Açıklama Geldi…

Oyuncu Emre Kınay ‘ın eski eşi güzel Oyuncu Emine Ün, geçtiğimiz sene ikinci evliliğini yaptığı eşi Tolga Karakaş ‘tan tek celsede yollarını ayırmıştı. Güzel oyuncunun eski eşi Tolga Karakaş, Emine Ün ‘ü, öyle biriyle aldatmıştıki, ortaya çıkan iddiaya göre, oyuncunun kız kardeşi Mine Ün, eski eşi Tolga Karakaş ile aşk yaşıyordu. Yaklaşık iki gündür magazin gündemini yerinden oynatan korkunç ihanet iddiasının peşinde Güzel oyuncu Emine Ün ‘den Jet Hızında Açıklama Gelmişdi. Şimdi ise eski eş Tolga Karakaş avukatı aracılığı ile bir açıklama yaptı. İşte olayın perde arkası ve o açıklamalar…

Korkunç İhanet İddiasının Ardından Emine Ün ‘den Jet Hızında Açıklama!…

Kız Kardeşiyle Aşk Yaşadığına Dair Dedikodu Yayılan Emine Ün ‘ün Eski Kocasından da Açıklama Geldi…

Ortaya çıkan dedikoduya göre; Tolga Karakaş, oyuncu Emine Ün ile evliyken baldızı Mine Ün ile iş ortaklığına başladı. İkili arasındaki iş arkadaşlığı, bir süre sonra aşka dönüştü. Bu durumu öğrenen Emine Ün, hemen peşinden evliliğini sonlandırıp kardeşi Mine Ün ile olan tüm ile bağını da bitirmiş oldu…

Oyuncu Emine Ün, vekili aracılığıyla şu açıklamayı yayınlattı;

“Anlaşarak Boşandılar!…”

“Öncelikle belirtmek gerekir ki, müvekkil Emine Ün ve eski eşi Tolga Mustafa Karakaş, herhangi bir üçüncü şahsın dahili olmaksızın, saygı ve hoşgörü çerçevesinde anlaşarak evliliklerini sonlandırmışlardır….”

“Özel Hayatı Hakkında da Herhangi Bir Bilgiye Sahip Değildir.”

…..Müvekkil, ailevi bir takım sebeplerle bir süredir iletişim içinde olmadığı kardeşi Mine Ün’ün özel hayatıyla ilgili bilgi sahibi olmadığı gibi, hiçbir ihtilaf içinde olmadığı eski eşi Tolga Mustafa Karakaş’ın özel hayatı hakkında da herhangi bir bilgiye sahip değildir.”

Hemen ardından Tolga Karakaş ‘dan da aşağıdaki açıklama geldi;

“Yapılan haber ve paylaşımların tamamı iftira niteliğinde olup müvekkilimiz eski eşinin hem bir anne olması hem de bir kadın olması sebebiyle bu zamana kadar birçok duruma sessiz kalmıştır. Hiçbir platformda boşanma süreci ve nedenleri ile ilgili paylaşımda bulunmamıştır. Kamuoyuna yansıyan, müvekkilimizin itibarını zedelemeye yönelik bu haber ve paylaşımlara karşılık tarafımızca açıklamada bulunma zarureti doğmuştur. Müvekkilimiz Tolga Mustafa Karakaş’a yönelik onur, şeref ve saygınlığını zedeleyici her türlü paylaşıma karşı ilgili yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildirmekteyiz.”

İşte Tolga Karakaş ‘ın O Açıklaması…

Tolga Karakaş Açıklama
Tolga Karakaş Açıklama

Emine Ün kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler