Ana SayfaDedikoduEda Ece Sıfır Makyajlı Paylaşımıyla Beğeni Topladı

İlgili Postlar

Eda Ece Sıfır Makyajlı Paylaşımıyla Beğeni Topladı

Uzun yıllardır ‘Yasak Elma’da ‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu İtalya’da almıştı. Tatil sonrası Türkiye’ye geri dönen güzel oyuncu, saç rengini değiştirmişti. Şimdilerde bol bol dinlenen Ece, önceki gün doğal halini gözler önüne serdi. Ünlü oyuncu Eda Ece sıfır makyajlı paylaşımıyla beğeni topladı. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

“Siliyorum, Sinirim Geçince Ekliyorum”

Zaman zaman sevgilisiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan Eda Ece, Buğrahan Tuncer’le ilişkisi hakkında, “Buğrahan ile ilişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok. Ben sinirlenince Buğrahan’ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Güzel oyuncu, sevgilisi Buğrahan Tuncer’i bir kez daha sosyal medya hesabından takipten çıkarması hakkında konuşmuştu. Kuruçeşme’de katıldığı bir derginin düzenlediği ödül töreninde basın mensuplarının çok konuşulan sosyal medya hamlesini hatırlatması üzerine 31 yaşındaki güzel, şu açıklamayı yapmıştı:

Sizin için yapıyorum ben onu. Kız üç senedir aynı kişiyle çıkıyor, haber yapabilin, sıkılmayın diye. Arada bir adrenalin olsun diye. Buğra ‘Aynı evin içinde yine mi sildin beni?’ diyor. ‘Şunu yapma, boşuna haber oluyoruz’ diyor. Çok kızdı, çok. Bir daha yapmayacağım.

İmaj Yeniledi

Geçtiğimiz haftalarda da imajını değiştirdiğini duyuran ve saçlarını eski rengine boyatan Ece, eni fotoğrafını Instagram hesabından yayınlarken, “İmaj değişikliğine gittim, çok sıkılmıştım. Kendi rengine döndürdük, sarı ışıltısını ekledik ama o olmadan olmaz” notunu düşmüştü.

Eda Ece Sıfır Makyajlı Paylaşımıyla Beğeni Topladı

Sezon finali sonrası yaz tatilinin tadını çıkaran 32 yaşındaki Eda Ece, son olarak doğal halini takipçileriyle paylaştı. Arabada çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu, “Makyajsız, fönsüz hayat. Daima” notunu düştü. Ece’nin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler