Ana SayfaDedikoduEngin Altan Düzyatan’ın Eşine Aldığı Hediyenin Fiyatı Dudak Uçuklattı

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan’ın Eşine Aldığı Hediyenin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Diriliş Ertuğrul’un sevilen yıldızı Engin Altan Düzyatan, önceki gün 4 yıldır evli olduğu eşi Neslişah Alkoçlar‘ın doğum gününü kutladı. Yakışıklı oyuncu her zaman olduğu gibi bu özel günde de kesenin ağzını epey açtı. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın eşine aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Geçtiğimiz yıl eşi Neslişah Alkoçlar’a hediye ettiği 10 milyon Türk Lirası değerindeki villa ile uzun süre gündemde kalan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan bu kez de geçtiğimiz gün doğum günü olan eşi Neslişah Alkoçlar’a hediye ettiği kolye ile dikkatleri yine üzerine çekti. Engin Altan Düzyatan’ın eşine aldığı kolyenin fiyatı dudak uçuklattı.

Sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz gün 30 yaşına giren eşi Neslişah Alkoçlar’ın doğum gününü sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak kutlamıştı. Magazin haberleri gündemine bomba gibi hediyenin detayları belli oldu. Eşi Neslişah Alkoçlar’a doğum günü hediyesi olarak 700 bin Türk Lirası değerinde kolye aldı.

Neslişah Alkoçlar Kimdir?

İlk çocukları için de 600 bin TL değerinde yüzük almıştı

Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuklarını kucaklarına alan çift, toplumun gözünde örnek olarak gösteriliyor. Engin Altan Düzyatan, ilk çocuklarını kucaklarına aldıkları zaman da eşine 600 bin Türk Lirası değerinde tektaş yüzük hediye etmişti. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın eşine aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı. Engin Altan Düzyatan, ikinci doğumundan sonra doğum gününü kutlayan eşi için ünlü bir Fransız markasına ait olan 700 bin Türk Lirası değerinde kolye hediye etti.

Sosyal medya hesabından eşi Neslişah Alkoçlar’ın doğum gününü kutlayan sevilen oyuncu, “Sevgilim iki ki doğmuşsun! İyi ki hayatımızı beraber paylaşıyoruz. Dünyanın en iyi, en güzel annesi seni çok seviyoruz” şeklinde paylaşımda bulundu.

Engin Altan Düzyatan baba oldu! Bebeğin cinsiyeti ne, ismi ne oldu?

Engin Altan Düzyatan’ın Instagram Paylaşımı

Engin Altan Düzyatan’ın eşine aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı
Engin Altan Düzyatan’ın eşine aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sevgilim iyi ki doğmuşsun, iyi ki hayatımızı beraber paylaşıyoruz, dünyanın en iyi, en güzel annesi seni çok seviyoruz👨‍👩‍👧‍👦

Engin Altan Duzyatan (@enginaltandzytn)’in paylaştığı bir gönderi ()

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler