Ana SayfaÜnlülerEngin Altan Düzyatan baba oldu! Bebeğin cinsiyeti ne, ismi ne oldu?

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan baba oldu! Bebeğin cinsiyeti ne, ismi ne oldu?

Engin Altan Düzyatan baba oldu! Bebeğin cinsiyeti ne, ismi ne oldu? Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çiftinden müjdeli haber geldi. Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çiftinin bebekleri dünyaya geldi. İkinci kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ünlü çift, güzel haberi nasıl duyurdu? Bebeğin cinsiyeti ne? İsmi ne oldu? Detaylar haberimizde…

Neslişah Alkoçlar’dan eşi Engin Altan Düzyatan için romantik doğum günü kutlaması

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar’ın ikinci bebeği dünyaya geldi

Son zamanlarda Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolü ile ekranlarda fırtınalar estiren yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, baba oldu. Hülya Koçyiğit’in kızı Neslişah Alkoçlar ile evli olan ve bir çocukları bulunan Engin Altan Düzyatan, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Prenses Düzyatan geldi

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti, müjdeli haberi yakın çevresine “Prenses Düzyatan geldi” şeklinde duyurdu. Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar ikinci kez evlat sahibi oldu.

Neslişah Alkoçlar Kimdir?

Engin Altan Düzyatan’ın bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne oldu?

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çiftinin ikinci bebeği kız oldu. Minik Düzyatan bebeğin ismi de, “Alara” oldu. Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti, 2016 yılında Emir ismini verdikleri oğullarını kucaklarına almışlardı. Ünlü çift, ikinci defa anne ve baba oldu.

Neslişah Alkoçlar, geçtiğimiz ay doğum için Amerika’ya gitmişti. Ardından, Hülya Koçyiğit de kızının yanına gitmişti. Doğum yaklaşınca Engin Altan Düzyatan’ın da ailesi Amerika yolunu tutmuştu.

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti en son doğum günü kutlaması haberleri ile gündeme gelmişti. Neslişah Alkoçlar, eşi Engin Altan Düzyatan’ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşım ile kutlamıştı. O günlerde ikinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayan Neslişah Alkoçlar, Engin Altan Düzyatan’ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşım ile kutlamıştı: İyi ki yol arkadaşım oldun, en güldüğüm, omuzunda huzur bulduğum, en büyük destekçim, canım sevgilim iyi ki doğdun! 3+👶 olarak yeni yaşını kutluyoruz 🙂 Allah bizim mutluluğumuz ile mutlu olan herkese kat kat fazlasını versin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler