Ana SayfaDedikoduAdnan Oktar'ın Kediciklerinden Dehşet İtiraf Geldi!

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın Kediciklerinden Dehşet İtiraf Geldi!

Adnan Oktar örgütüne yürütülen operasyon arkasından savcılığın yürüttüğü soruşturmada inanılmaz boyutlarda taciz itirafları gelmeye devam ediyor. Adnan Oktar terör örgütü hakkında yapılan en dehşet derecede olan iddianın ayrıntıları Haberimizde..

Adnan Oktar Gazze’deki Katliamı Nasıl Yorumladı?

Adnan Oktar’ın Aleyhinde Dehşet İtiraf Geldi!

Terör örgütü Adnan Oktar ve kediciklerine yönelik operasyon sonrasında savcılık tarafından yürütülen davada, Adnan Oktar terör örgütünün bir aileden üç kızın aldatılıp tuzağa düşürdüğü meydana çıktı. Kız kardeşlerden birinin savcılığa verdiği ifadede “Oktar her görüşme de beni istismar ediyordu” diyerek açıklama bulundu.

“Ablamı Bir Mankenlik Ajansına Kaydettirerek Ünlü Yapacağını Söylemişti.”

Aynı aileden üç kız kardeşten G.Ç.’nin savcılığa verdiği ifadesinde maruz kaldığı dehşet geçen zamanlarını anlattı. 15 yaşından 17 yaşına kadar iki sene boyunca Adnan Oktar ve grubunun cinsel saldırılarıyla karşı karşıya olduklarını söyleyen G.Ç., “Ablam Ç., 2011 veya 2012 tarihinde Beşiktaş’ta dershaneye giderken Ender Daban isimli biriyle tanıştı. Ender Daban, ablamı bir mankenlik ajansına kaydettirerek ünlü yapacağını söylemişti. Sonrasında ablam Bora Yıldız’la tanıştı ve sevgili oldular.” dedi.

“Ben de Toylukla İsteklerini Yerine Getirdim”

İfadesine devam eden  G.Ç. “Doğum gününü kutlamak için gittiğimiz restoranda biz de Daban ve diğerleriyle tanıştık. Ben o gün tanıştığım Kartal Göktan ile sevgili oldum. Bir süre sonra Kartal benden çıplak fotoğraflarımı istemeye başladı. Ben de toylukla isteklerini yerine getirdim” sözleriyle devam etti.

   Kartal Göktan

Adnan Oktar Kimdir?

“Oktar Her Görüşmede Beni İstismar Ediyordu”

G.Ç., açıklamalarına devam ederken, sevgilisi Kartal Göktan’ın kendisini erkek arkadaşlarıyla defalarca cinsel taciz saldırılarında bulunduğunu, hatta bir gece Adnan Oktar’la da tanıştırdığını da açıklayarak “Oktar her görüşmede beni istismar ediyordu” ifadeleriyle iddialarını tamamladı.

“Adnan Oktar’ın Emriyle 50 Kişi Cinsel Tacizde Bulunuldu!”

Aynı aileden Üç kız kardeşle ilgili ifade veren U.Ş. isimli tanık ise; “Oktar özellikle Ç. ile ilgileniyordu. O dönem 16 yaşında olan Ç. isimli kıza Adnan Oktar’ın emriyle 50 kişinin cinsel tacizde bulunduğunu ve bunları videoya çektiklerine şahit oldum.” açıklaması kan dondurdu. Kızın tehdit ve şantajla Adnan Oktar’ın cariyesi yapıldığı, Ailesinden koparmak iamacıyla sahte evlilik tertip edildiği, Kartal Göktan her akşam G. ile ilgili Adnan Oktar’a bilgi vermeside, açıklanan ifadeler arasında geliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler