Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar Gazze'deki Katliamı Nasıl Yorumladı?

İlgili Postlar

Adnan Oktar Gazze’deki Katliamı Nasıl Yorumladı?

Daha önce “İsrail soyundanım” şeklinde bir açıklama yapan Adnan Oktar, Gazze’deki katliamı görmezden gelerek “İki halk birbirleriyle kardeş ilan edilmeli” diye açıklamada bulundu. İşte detaylar…

Adnan Oktar’ın Ağabeyi Kenan Oktar Şok Karar Çıktı!

Adnan Oktar Olanları Kınayamadı

ABD Başkanı Trump’ın dünyayı hiçe sayarak aldığı hukuksuz karar, dün onlarca kişinin canı hiçe sayılarak yerine getirildi. Tel Aviv’deki Amerikan Büyükelçiliği, Kudüs’e taşınırken; Gazze’de gösteri yapan en az 60 sivil, İsrail kurşunlarıyla canice hayatını kaybetti. Tüm dünyayı ayağa kaldıran bu vahşetle ilgili ünlü-ünsüz birçok kişi tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken, Adnan Oktar enteresan bir çıkışa imza attı.

Adnan Oktar Kimdir?

“Dost-Kardeş Olmaları Gerekiyor”

Daha önce yapmış olduğu bir açıklamada “İsrail soyundanım” diyen Adnan Oktar, Gazze’deki canice olan katliamı görmezden gelerek “Filistin’in çözümü iki tarafın birbiriyle kardeş ilan edilmesidir. İsrail ve Filistin halkını birbiriyle barışıp dost-kardeş olmaları için teşvik etmek lazım. Kavgayı bir an önce yatıştırmak hayatidir. İki halk da aynı peygamber soyundan. Her ikisi de Hz. İbrahim’in evladı” ifadelerini kullandı.

İşte Adnan Oktar’ın o paylaşımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler