Ana SayfaDedikoduEngin Akyürek Tülin Yazkan'la El Ele Yakalandı!

İlgili Postlar

Engin Akyürek Tülin Yazkan’la El Ele Yakalandı!

“Sefirin Kızı” dizisinde canlandırdığı Sancar Efe karakteriyle bir kez daha izleyicinin gönlünde taht kuran Engin Akyürek özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih eden isimlerden. Uzun bir süredir kimseyle yakalanmayan Engin Akyürek Tülin Yazkan’la el ele yakalandı!

Mesleğiyle Gündeme Geliyor

Bugüne dek pek çok başarılı projede karşımıza çıkan Engin Akyürek’in “Türkiye’nin Yıldızları” yarışmasından sonra yıldızı parlamıştı. Yeteneğini kısa süre içerisinde kanıtlayarak büyük bir başarı elde eden ünlü oyuncu basında yer almayı pek sevemeyen bir yapıya sahip. Bu nedenle özel hayatını olabildiğince gözlerden uzak tutmaya çalışan Engin Akyürek daha çok mesleğiyle ön planda olmayı tercih ediyor.

Engin Akyürek’ten Alkışlanacak Hareket!

Sefirin Kızı Çok Sevildi

Uzun bir süredir ekranlarda görülmeyen Engin Akyürek’in geçtiğimiz senenin sonlarında doğru “Sefirin Kızı” dizisiyle yeniden izleyicisiyle buluşacağı haberi sevenlerini çok mutlu etmişti. Bu kez dizide alışık olduğumuzun dışında bir karakteri canlandıran Engin Akyürek dizideki rolüyle zaman zaman izleyicinin sinirlerini bozsa da bu aslında rolünde ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne seriyor.

Engin Akyürek Kimdir?

Engin Akyürek Tülin Yazkan’la El Ele Yakalandı!

Geçtiğimiz sene gönlünü modacı Nevbahar Doyuran’a kaptırdığı iddia edilen ünlü oyuncu Engin Akyürek ilişki iddialarına yanıt vermemişti. Önceki senelerde de pek ilişki haberleriyle gündeme gelmeyen başarılı oyuncu geçtiğimiz gün Taksim’de rol arkadaşıyla yakalandı. Dizide eşini canlandıran Tülin Yazkan‘le el ele yakalanan Engin Akyürek’in yeni bir ilişkiye yelken açtığı söyleniyor.

Tülin Yazkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler