Ana SayfaÜnlülerEmre Kaya, 'Müslüm' Filmi Yapımcılarına Acil Çağrı Yaptı!

İlgili Postlar

Emre Kaya, ‘Müslüm’ Filmi Yapımcılarına Acil Çağrı Yaptı!

Ünlü ve başarılı şarkıcı Emre Kaya, her Çarşamba günü TRT Müzik’te yayınlanan ‘Emre Kaya Apayrı’ adlı programında bu defa Muhterem Nur için Müslüm filmi yapımcılarını seslendi, çağrının detayları Haberimizde..

Müslüm Gürses’in Hayatının Anlatıldığı Film Çekimlerinde 21 Milyon Lira Harcandı

Emre Kaya Müslüm Filminin Yapımcılarına Çağrı Yaptı!

Ünlü şarkıcı Emre Kaya  ‘Emre Kaya Apayrı’ programında bu hafta Müslüm Gürses ile özdeşleşmiş ‘Tanrı İstemezse’ adlı şarkıyı söyledi. Parçanın bir bölümünü Müslüm Gürses’i taklit ederek okuyan ünlü şarkıcı Emre Kaya, şarkının ardından milyonlarca dinleyicinin karşısında ‘Müslüm’ filminin yapımcılarına  Muhterem Nur için çağrıda bulundu.

Müslüm Gürses kimdir?

“Bütün Büyük İsimler Vefat Ettikten Sonra Eşleri Maddi Sıkıntıya Düşüyor.”

Ünlü şarkıcı, müzik dünyasında sıkça duyulan problemlerden birini gündeme getirerek,  “Film gerçekten çok güzel olmuş. Ancak bir konuya parmak basmak gerekli. Bütün büyük isimler vefat ettikten sonra eşleri maddi sıkıntıya düşüyor. Cem Karaca’dan Erol Büyükburc’a, Barış Manço’ya kadar…”

Emre Kaya’nın Klibi Tanıdık Çıktı!

“Filmin Gelirinin Bir Kısmı Muhterem Nur’a Devredilsin”

Ekranın sevilen şarkıcılarından Emre Kay, ‘Müslüm’ filmin gişe hasılatına değinerek, gelirin bir bölümünün Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’a verilmesi gerektiğini iletti. Emre Kaya, “O yüzden ben buradan filmin yapımcısına çağrıda bulunuyorum. Şu ana kadar yaklaşık 50 milyon lira kazanmış film, umarım daha da çok kazanır. Muhterem Nur’a da kazancın belli bir yüzdesi aktarılır diye ümit ediyorum. Böylesine büyük bir sanatçının eşinin ileride sıkıntıya düştüğü yönündeki haber, bir sanatçı olarak benim içimi acıtır” ifadeleriyle konuşarak dinleyicisinden alkış aldı.

Muhterem Nur Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler