Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMüslüm Gürses'in Hayatının Anlatıldığı Film Çekimlerinde 21 Milyon Lira Harcandı

İlgili Postlar

Müslüm Gürses’in Hayatının Anlatıldığı Film Çekimlerinde 21 Milyon Lira Harcandı

“Baba” lakaplı sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını anlatan ‘Müslüm’ filmi için çekimlerde harcanan miktar 21 milyon lirayı buldu. Yapımcılar, başrollerini Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un paylaştığı “Müslüm” filmi için kesenin ağzını bir hayli açtı. Müslüm Gürses’in Hayatının Anlatıldığı Film bütçesi 21 milyon lirayı buldu.

Müslüm Gürses kimdir?

Müslüm Gürses’in Hayatının Anlatıldığı Filmin Çekimlerinde 21 Milyon Lira Harcandı

Arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatını konu alan “Müslüm” filmi, 26 Ekim’de vizyona giriyor. Müslüm Gürses’i Timuçin Esen canlandırırken Muhterem Nur’a ise Zerrin Tekindor hayat veriyor. “Müslüm” filmi, kadrosu ve konusu kadar bütçesiyle de oldukça iddialı bir yapım. Filmin maliyetinin tam 21 milyon lira olduğu açıklandı. Filmin güçlü oyuncu kadrosunda, Ayça Bingöl, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Goncagül Sunar, Altan Erkekli ve Şahin Kendirci gibi isimler yer alıyor.

Dilden dile dolaşan şarkılarıyla ülke mozağini kendi müziğiyle harmanlayan Müslüm Gürses’in hayatını konu alan filmi herkes merakle bekliyor.

Timuçin Esen Kimdir?

Müslüm Gürses’in Hayatının Anlatıldığı Film 4 Milyon İzlenme Hedefliyor

Çekimleri yaklaşık 1 yıl süren filmin yapımcısı Mustafa Uslu’nun sonuçtan çok memnun olduğu belirtildi. Yapım şirketi, filmin en az 4 milyon seyirciye ulaşmasını hedefliyor. Aynı yapım şirketi geçen yıl ise “Ayla” için 14 milyon lira harcamış ve o film 5 milyon 588 bin kişi tarafından beğenilerek izlenmişti.

Müslüm filmi 26 Ekim’de vizyona girecek.

Muhterem Nur Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler