Ana SayfaÜnlülerKuşum Aydın'dan çok konuşulacak cümle!

İlgili Postlar

Kuşum Aydın’dan çok konuşulacak cümle!

Magazin dünyasında çok konuşulacak bir cümle Kuşum Aydın’dan geldi. Ne dedi? Neden böyle bir açıklamada bulundu?Şarkıcı Kuşum Aydın, meslektaşı Ayla Çelik’in Bebek’te bir kafede gerçekleşen doğum günü kutlamasına katıldı. Katıldığı kutlamada çok çarpıcı detaylara değinen Kuşum Aydın’ın dediklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kuşum Aydın’dan çarpıcı açıklamalar ve istekler..!

Şarkıcı Kuşum Aydın, meslektaşı Ayla Çelik’in Bebek’te bir kafede gerçekleşen doğum günü kutlamasına katıldı. Bu ara sosyal paylaşım platformlarında ad çokça anılan Kerimcan Durmaz ile arkadaşlıkları ve gittiği yerlerle anılan Kuşum Aydın’dan çarpıcı açıklamalar ve istekler geldi. Ne mi dedi? Kuşum Aydın, “Beni çekerken lütfen ince kadın çorabı kullanın, bebek gibi çıkmak istiyorum” dedi.

Cadde’den gazetecilerin yapmış olduğu habere göre, saç tıraşıyla dikkati çeken Kuşum Aydın, basın mensuplarından ilginç bir ricada bulunarak, “Beni çekerken lütfen ince kadın çorabı kullanın, bebek gibi çıkmak istiyorum” dedi.

“Ne gereksiz bir açıklama, ayıp etmiş…”

Kuşum Aydın, “Playback yapanlar haram yiyor” şeklindeki sözleriyle dikkat çeken Linet’e, “Ne gereksiz bir açıklama, ayıp etmiş. Hiç yakıştıramadım. Playback de yapılır, canlı da söylenir, hepsini yapıyoruz. Daha Linet bebeyken, ‘agu’ derken biz playback yapıyorduk, onun dünyadan haberi yok. Böyle polemiklerle yeni çıkacak albüm promosyonu yapılmaz, bunları geçmek lazım” sözleriyle tepki gösterdi.

Sosyal medyada da konuşuluyor!

Yeni tarzıyla dikkati çeken Kuşum Aydın, basın mensuplarından ilginç bir ricada bulunarak, “Beni çekerken lütfen ince kadın çorabı kullanın, bebek gibi çıkmak istiyorum” ifadelerini kullanmasıyla sosyal paylaşım platformlarında pek çok kişi tarafından konuşuluyor. Sosyal medya kullanıcıları Kuşum Aydın’ı etiketleyerek konuya ilişkin fikirlerini paylaşıyorlar. Magazin dünyasından da pek çok kişinin katıldığı meslektaşı Ayla Çelik’in Bebek’te bir kafede gerçekleşen doğum günü kutlamasında Kuşum Aydın’ın da katıldığı ve orada basın mensuplarına yaptığı açıklama oldukça konuşulacağa benziyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler