Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEmrah Karaduman Serdar Ortaç’a Dava Açtı

İlgili Postlar

Emrah Karaduman Serdar Ortaç’a Dava Açtı

Ünlü müzisyen ve aranjör Emrah Karaduman, Serdar Ortaç için aranje ettiği şarkısının ücretini alamadığı iddiası nedeniyle Ortaç’a tazminat davası açtı.

Emrah Karaduman Serdar Ortaç’ı Önce İcraya Verdi!

Demet Akalın, Hande Yener, Sezen Aksu, Ajda Pekkan gibi birçok ünlü isme aranjörlük yapan Karaduman; başarılı pop müzik şarkıcısı Serdar Ortaç için ‘Söyle Nereye Kadar’ adlı şarkısı için de aranjörlük teklifi almıştı.

Şarkının aranjesi için 25 bin TL’ye anlaştıklarını ve aranjesini iki haftalık süreçte tamamlayarak Serdar Ortaç’a teslim ettiğini, Ortaç’ın ise sadece 6 bin lira ödediğini dava dilekçesinde belirten Karaduman, icra davası açmıştı. Fakat Serdar Ortaç, borca itiraz edince; Karaduman, bu kez de ‘İcra İnkar Tazminatı’ davası açtı.

[irp]

Gelen Aranje Demoydu İddiası!

Geçtiğimiz gün İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada, Serdar Ortaç’ın 20 yıllık menajeri Zekariya Dönmez duruşmaya tanık olarak katıldı.

Duruşmada, şarkının aranjesi için Emrah Karaduman’a teklif götürdüklerini belirten Dönmez; “Gelen aranje demoydu. Karaduman yüksek ücret istedi. Demo olarak gönderilen kaydı beğenmedik. Albümde, aranjeyi kullanmadık ama 6 bin TL ödeme yaptık.” Şeklinde açıklama yaptı.

Mahkeme Davayı Bilirkişiye Gönderdi

Mahkeme, Karaduman’ın şarkıyı tamamlayıp tamamlamadığı ve bir şarkının aranjesinin ortalama ne kadar olduğunun tespiti için dosyayı bilirkişiye göndererek davayı erteledi.

Emrah Karaduman Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler