Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAcun Ilıcalı Sürpriziyle 'Yol Arkadaşım' Filmi Yakında Vizyonda

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Sürpriziyle ‘Yol Arkadaşım’ Filmi Yakında Vizyonda

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın yeni sinema filmi, Yol Arkadaşım çok yakında vizyona giriyor. Yapımcılığı, BKM Film tarafından üstlenilen komedi filminin gösterim tarihi için geri sayım başlamış bulunuyor. 3 Adam Programının sevilen yüzleri Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrolünü paylaştıkları sinema filmi Yol Arkadaşım 27 Ekim Cuma günü gösterime giriyor.

Yol Arkadaşım Filminin Oyuncu Kadrosunda Başka Kimler Var?

Senaryosu İbrahim Büyükak tarafından kaleme alınan Yol Arkadaşım filminin, yönetmen koltuğunda Bedran Güzel bulunuyor. Merakla beklenilen sinema filminde; Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’la birlikte Eda Ece, Aslı Bekiroğlu, Emre Kınay rol alıyor.

[irp]

Filmde Acun Ilıcalı Sürprizi ve Harun Kolçak Şarkısı

Gösterim tarihine günler kala, Yol Arkadaşım filmine yeni bir sürpriz oyuncu daha eklendiği duyuruldu. İbrahim Büyükak; filmde Acun Ilıcalı’nın da konuk oyuncu olarak yer alacağını belirtti.

Yayınlanan teaserlarıyla büyük ilgi gören sinema filminde bir diğer sürpriz ise Oğuzhan Koç’un merhum Harun Kolçak’ın “Vermem Seni Ellere” şarkısını seslendirmesi oldu. Bu sene; ‘Çeyrek Asır’ adlı ikinci bir albüm projesi için Harun Kolçak’ın, kendisine teklifte bulunduğunu ve kısmet olmadığını dile getiren Oğuzhan Koç; Kolçak’a verdiği sözü, filmde şarkısını yorumlayarak yerine getirdiğini açıkladı.

Yol Arkadaşım’ın Konusu Nasıl?

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur (Oğuzhan Koç), Kurban Bayramı’na üç gün kala Ayvalık’ta oturan kız arkadaşının ailesiyle tanışmak için yola çıkar. Bir telefon uygulamasıyla tanıştığı Şeref’te Ayvalık’a gitmektedir ve onu da yol arkadaşı olarak yanına alır. Tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ve Onur’u yolda birçok macera beklemektedir. Onur’un amacı; kız arkadaşının ailesiyle tanışmak için bir an önce Ayvalık’a ulaşmak ve kovulduğu işini geri kazanmak iken bir de Şeref’e dayanmak zorunda kalır.

Onur ve Şeref’in eğlenceli ve maceralı yol arkadaşlığını konu alan sinema filminde acaba Onur, Şeref’e rağmen hedefindeki istikamete ulaşabilecek mi?

Oğuzhan Koç kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler