Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKolpaçino 3. Devre Pazartesi akşamı TV8'de

İlgili Postlar

Kolpaçino 3. Devre Pazartesi akşamı TV8’de

Kolpaçino Bomba’nın devamındanın devamında çıkan komedi türündeki Kolpaçino 3. Devre filmi 23 Ekim Pazartesi akşamı TV8 ekranlarında! TV8 ekranlarında Şafak Sezer Yönetmenliğindeki Kolpaçino 3. Devre filmi saatler 20.00’ı gösterdiğinde izleyici ile buluşacak. Kolpaçino 3. Devre filminin konusu, oyuncu kadrosu ve Şafak sezer’in film hakkındaki düşüncelerine haberimizin devamında olaşabilirsiniz.[irp]

Kolpaçino 3. Devre filminin konusu

Yönetmenliğini ve senaristliğini Şafak Sezer’in üstlendiği, başrollerinde Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Volkan Başaran, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Burak Öncü’nün yer aldığı film Kolpaçino Bomba’nın devamında, 5-6 sene sonrasında geçecek. Özgür, Sabri’nin ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır ve oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte, oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu fark eder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat Başkan, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır.

Kolpaçino 3. Devre filminin oyuncu kadrosu

Kolpaçino 3. Devre filminin oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Ebubekir Öztürk, Kubilay Penbeklioğlu ve Serkan Şengülün yanında yan rollerde oynayan oyuncularda mevcuttur.

Kolpaçino 3. Devre Şafak Sezer gözünden

Kolpaçino 3. Devre filminin başrol oyuncusu, senarist ve yönetmeni Şafak Sezer,filme ilişkin şunları söylemişti: “Erkan abimiz (Petekkaya) başta olmak üzere filmi taşıyan babamız, Aydemir abimize (Akbaş) bir alkış… Erkan Abi beyaz at gibi bizi sırtladı, sahip çıktı. “Paramparça”nın Cannes’da afişleri asıldı, öyle bir abiyle oynadım ben…” şeklinde konuştu. ‘Başkan’ lakaplı mafya babasını canlandıran Erkan Petekkaya ise, “Gerçekten zevk aldım oynarken. Bir mafya babasını oynadım ama herkesin görmediği bir şey olsun istedim, yıllardır dram oynuyorum. Bu sefer başka bir şey olsun istedim. Çok heyecanlıyım” dedi.

Kolpaçino 3. Devre filminin Yayın saati ve tarihi 

Yönetmenliğini ve senaristliğini Şafak Sezer’in üstlendiği, başrollerinde Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Volkan Başaran, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Burak Öncü’nün yer aldığı film Kolpaçino 3. Devre filmi 23 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’da TV8 ekranlarında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler