Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Kocan Kadar Konuş" Cuma akşamı TV8' de!

İlgili Postlar

“Kocan Kadar Konuş” Cuma akşamı TV8′ de!

Romantik Komedi türündeki Kocan Kadar Konuş filmi vizyonda binlerce kişi tarafından izlendi şimdi sıra televizyon ekranları başındakilerde. 20 Ekim Cuma Akşamı başrollerini  Ezgi Mola, Murat Yıldırım ve  Nevra Serezli’nin paylaştığı Kocan Kadar Konuş filmi TV8 ekranlarında! 20 Ekim Cuma Akşamı Yönetmenliğini  Kıvanç Baruönü’n yaptığı romantik komedi filmi TV8’de saat 22.45’te izleyenleriyle buluşacak![irp]

Kocan Kadar Konuş filminin konusu

Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan Kocan Kadar Konuş romanından uyarlanan film bu toprağın kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatıyor. Bu kadınların arasında 30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır. Efsun’un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır. Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun’u takdim etmeye hazırlanırken Efsun’un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım) çıkar.

Kocan Kadar Konuş filminin oyuncu kadrosu

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola (Efsun), Murat Yıldırım (Sinan), Nevra Serezli (Peyker), Gülenay Kalkan (Gönül), Ebru Cündübeyoğlu (Nur), Eda Ece (Ceren), Muhammet Uzuner (Yazar) ve Begüm Öner (Merve) yer alıyor.

Cuma akşamı TV8 filme doyuracak!

Kocan Kadar Konuş filmi TV8 ekranlarında! 20 Ekim Cuma akşamı Yönetmenliğini  Kıvanç Baruönü’n yaptığı romantik komedi filmi TV8’de saat 22.45’te izleyenleriyle buluşacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler