Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Pek Yakında" Cuma akşamı TV8'de!

İlgili Postlar

“Pek Yakında” Cuma akşamı TV8’de!

Vizyona girdiğinde çok sayıda kişi tarafından beğenilerek izlenilen film Pek Yakında 20Ekim Cuma günü TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.  Komedi türündeki film TV8 ayrıcalığıyla sinema salonuna gitmeden evinize geliyor. Pek Yakında filmi hakkında merak ettikleriniz, filmin konusu, yayın saati, gazeteci yorumları ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Pek Yakında Filminin Konusu

Hayatını korsan DVD’cilik ve beraberindeki birtakım kanunsuz işlerle kazanan Zafer, bir gün karısından büyük bir posta yer ve anlar ki bu işleri bırakmazsa evliliği bitecektir. Kanunsuz işlere zinhar tövbe eden Zafer, ailesini geri kazanmak için figüranlık yaptığı eski oyunculuk günlerine geri döner. Amacı o günlerden gelen sinemacı dostlarıyla yeniden bir ekip oluşturmak ve 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan “Şahikalar- Kötülüğün Sonu” adlı filmi çekmektir. Fakat kurduğun ekibin yetenekleri de bir noktada gelir takılır. Şimdi hepsini eğlenceli, komik ve bir o kadar da duygusal bir macera bekler.[irp]

TV8 her gün başka bir filmle izleyenleri filme doyuruyor!

2014 yapım film, Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu kadrosunda da Ozan Güven, Zafer Algöz, Tülin Özen, Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Ayşen Gruda, Ülkü Duru, Zerrin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı ‘Pek Yakında’ 20 Ekim Cuma Akşamı saat 20.00 da TV8’de! TV8 hergün başka bir filmle izleyenleri filme doyuruyor!

“Filmin yapımcılığına denk düşen boşanma sürecinde…”

Gazetecilerin Cem Yılmaz’ın kendi hayatını anlattı gizlice dediği film Pek Yakında hakkında: “Cem Yılmaz; Pek Yakında filmi esnasında evliliğinde boşanma çıkmazının içinde bocalıyor… Aynı filmin yapımcılığına denk düşen boşanma sürecinde karşısına çıkan, oğlundan ayrı kalan bir baba gerçeğini, bütün çıplaklığı, draması ve ızdırabıyla buram buram yaşıyor… Gerçek hayatta oğlu Kemal’e ne kadar düşkün olduğunu bilmeyen yok… Filmdeki çocukla, hayatındaki oğlu Kemal aynı çocuklar… Aynı “baba”lık duyguları…” şeklinde açıklanıyor.

Pek Yakında filminin oyuncu kadrosu

Yönetmenliğini ve senaristliğini Cem Yılmaz’ın yaptığı ve başrolünde olduğu filmde kendisine Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda ,Ülkü Duru, Emin Gürsoy, Metin Coşkun, Tuğrul Tülek ve çocuk oyuncu Ata Berk Mutlu’nun yeraldığı varlıklı bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Bu oyuncuların olduğu Pek Yakında filmine 20 Ekim Cuma günü saat 20.00′ da TV8 ekranlarında izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler