Ana SayfaDizilerTV8 19 Ekim Perşembe Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 19 Ekim Perşembe Yayın Akışı

TV8 19 Ekim 2017 Perşembe yayın akışı için ilk olarak tercih edilen bir çizgi film TV 8 güne çocuklardan başlayarak Rus yapımı bir animasyon televizyon dizisi olan Maşa ile Koca Ayı ekranlara gelecek. Dizinin hikayesi bir Rus Maşaadında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir. Saat 07.00’da Maşa ile Koca Ayı ile birlikte gün TV8’de başlamış olacak.

TV8 19 Ekim 2017 Perşembe Yayın Akışı Sabah Kuşağı

Maşa ile Koca Ayı çizgi filminin ardından saat 07.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık programı TV 8 ekranlarında izleyenlerine sağlık konularda hakkında bilgiler sunuyor. Sağlık konusunda bilinçlenen insanları biraz da film alanında geçmişe göten TV8 saat 09.00’da Yerli Yapım bir film  olan Tarkan’ı seyirciye sunuyor. Tarkan filminin konusu ise şöyle: “Hun İmparatoru Atilla’nın akıncısı Tarkan’ın Mars’ın sihirli kılıcını almak için Romalı ve Vandalılarla mücadelesini konu alıyor.” TV8 izlenleyenlerini filme doyurma niyetinde Tarkan filmini takip eden bir diğer yapım ise saat 11.00’da gene yerli yapım bir Türk filmi “E”MİNE”.

TV8 19 Ekim 2017 Perşembe Yayın Akışı Öğle Kuşağı

Perşembe yayın akışının öyle kuşağına geçiş yapıldığında ise ilk olarak yemek programı Yemekteyiz yeni bölümü ile yayınlanacak. Saat 13.00’da ekranlarda olacak bu program sonrasında ise saat 15.15’de Gerçeğin Peşinde adlı program canlı yayın ile izleyicisi ile buluşacak.

TV8 19 Ekim 2017 Perşembe Yayın Akışında Akşam Kuşağı

Saatler 20.00’ı gösterdiğinde herkesin beğeniyle izlediği program Yetenek Sizsiniz Türkiye (Tekrar) TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşacak.  Geceyi Yetenek Sizsiniz Türkiye ile tamamlayan TV8 bu programlar sonrasında TV8’de Cuma gününe geçiş yapılacak ve Cuma gününün yayın akışı ekranlara gelecek. İlk olarak saatler 00.15’i gösterdiğinde dini konuların konuşulduğu ve alanında uzman konukların geldiği Emre Dorman’ın sunduğu program “ Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” izleyenleriyle buluşacak.

TV8 19 Ekim 2017 Perşembe Yayın Akışında Gece

TV8 Perşembe yayın akışından sonra Cuma gününe geçtiğimizde saatler 02.00’ı gösterdiğinde Gerçeğin Peşinde adlı programın tekrarını göreceğiz. Gerçeğin Peşinde adlı programı saat 04.00’te Yemekteyiz programının tekrarı takip ederken saat 05.30’da Çok Güzel Hareketler Bunlar ile TV8 ekranları yeni bir günün yayın akışına geçmiş olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler