Ana SayfaDiziler"İsimsizler" yeni gününde Kanal D ekranlarında!

İlgili Postlar

“İsimsizler” yeni gününde Kanal D ekranlarında!

Kanal D’nin sevilen dizisi İsimsizler artık seyircisiyle cumartesi akşamı buluşacak. Vatan sevgisi ile isimsiz olmayı göze alan ve düşmana karşı birlik olan kahramanların hikayesi soluksuz izlenmeye devam edecek.

Fatih ve Handan’ın geleceği…

Kanal D’nin sevilen dizisi “İsimsizler”in ikinci sezonunda, başrollerini Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış, Çağkan Çulha, Mert Öcal, Musab Ekici ve Atsız Karaduman’ın paylaştığı, yönetmenliğini ise Volkan Kocatürk’ün üstlendiği dizinin ekrana gelecek olan bölümünde gizli kapılar aralanacak ve gerçekler ortaya çıkmaya devam edecek. İkinci sezonunda; Atsız Karaduman, Kayra Şenocak ve Osman Wöber İsimsizler Kadrosunda yer alarak diziye yeni bir soluk getirdiler. Fatih ve Handan karakterlerinin geleceği ise şimdiden merak konusu. İsimsizler hakkında merak edilen tüm detaylara yeni gününde aynı saatte Kanal D ekranlarından ulaşabilirsiniz! [irp]

DİZİNİN KONUSU

Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

İsimsizler dizisinin künyesi ise şöyle;

Yönetmen : Volkan Kocatürk

Yapımcı : Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici

Yapım : Barakuda Film – Es Film

Senaryo : Mustafa Burak Doğu, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil, Hale Çalap

Müzik: Yıldıray Gürgen

İsimsizler artık Cumartesi günü!

İlk sezonu ile izleyicilerden tam not alan İsimsizler Dizisi  yeni bölümleriyle ile cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de olacak dizide yine ülke gerçekleri gözler önüne serilecek! İsimsizler dizisi yayın hayatına başladığı andan itibaren dizi tutkunlarının sosyal Medyadan ve televizyon ekranlarından çok sayıda kişi tarafından beğenilerek izlenen “İsimsizler” dizisindeki yeni yaşanacaklar ise merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler