Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic'in Makyajsız Hali Görenlere Şok Yaşattı!

İlgili Postlar

Emina Jahovic’in Makyajsız Hali Görenlere Şok Yaşattı!

Ünlü iş adamı Saadettin Saran ile yaşadığı ilişki sebebiyle gündemden düşmeyen, Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic, makyajsız objektiflere yakalandı. Görenleri şoka uğratan şarkıcı Emina Jahovic makjaksız görüntüsünün detayları Haberimizde..

Emina Jahovic’ten Şaşırtan Sadettin Saran Yorumu!

Emina Jahovic’in Makyajsız Hali Görenlere Şok Yaşattı!

Şarkıcı Emina Jahovic’in makyajsız yüzü magazin obejektiflerine takıldı. Bu arada şarkıcı Emina Jahovic yeni aşkı Saadettin Saran ilgili sorulan sorular karşısında sessiz kaldı.

Emina Jahovic Kimdir?

Alışveriş Merkezinde Makyajsız Görüntülendi!

Ünlü iş adamı Saadettin Saran ile olan aşkını gizlemeyip artık gönül rahatlığı ile kaçmayan şarkıcı Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic, önceki gün Nişantaşı City’s Avm’de çıkışında arabasına binerken magazin muhabirlere yakalanan Emina Jahovic, makyajsız  ve şiş yüzü ile görüntülendi. 36 yaşındaki Emina Jahovic , kendisine sorulan soruları yanıtlamadı.

“Evliliği Abartıyorsunuz”

Sözcü gazetesinin özel haberine göre; dişçiden çıktığı için konuşamadığını açıklayan  Emina Jahovic, muhabirlerin aşkı Saadettin Saran hakkındaki evlilik sorularına “Abartıyorsunuz” ifadeleriyle cevaplamıştı.

Sadettin Saran kimdir?

Mustafa sandal ile ilgili görsel sonucu

Mustafa Sandal kimdir?

Mustafa Sandal:  “Hayırlısı olsun.”

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic ile işadamı Sadettin Saran’ın, aşk yaşadığı iddiaları doğru çıktı. Uzun süre reddedilen bu aşka ilk yorum Mustafa Sandal’dan geldi. Posta’nın haberine göre, Mustafa Sandal, “Hayırlısı olsun. Emina’nın mutlu ve huzurlu olması benim dilek sıralamamda her zaman liste başıdır. O ne kadar mutlu olursa, çocuklarımıza yansıttığı enerji de o kadar aydınlık olacaktır” ifadelerini kullanarak açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler