Ana SayfaDünyaMüzisyen İbrahim Maalouf'a, Kız Çocuğuna Taciz'den Ceza Yağdı!

İlgili Postlar

Müzisyen İbrahim Maalouf’a, Kız Çocuğuna Taciz’den Ceza Yağdı!

Dünyaca ünlü Trompetin ustası İbrahim Maalouf’ın şok eden haberiyle dünya basını çalkalandı. Ünlü müzisyen’in 14 yaşındaki ortaokul öğrencisine cinsel içerikli tacizde bulunduğu sebebiyle 4 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Şok eden konunun detaylarını Haberimizden okuyabilirsiniz…

Müzisyen İbrahim Maalouf’a, Kız Çocuğuna Taciz’den Ceza Yağdı!

Fransa’nın dünyaca ünlü Le Figaro gazetesinin özel haberine göre, Frana’nın Creteil kentindeki yüksek ceza mahkemesi, 14 yaşındaki ortaokul öğrencisine cinsel içerikli taciz yapmakla suçlanan 37 yaşındaki genç müzisyen İbrahim Maalouf’a 4 ay tecilli hapis ve 20 bin avro para cezasına çarptırdı.

Ünlü Müzisyen İbrahim Maalouf'a, Kız Çocuğu ile ilgili görsel sonucu

İbrahim Maalouf, Taciz Suçlamalarını Kabul Etmedi!

Ünlü sanatçı İbrahim Maalouf, ceza mahkemesinde, kendisi aleyhinde yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Ünlü sanatçı İbrahim Maalouf, Elviz Costello, Sylvia Schwartz ve Sting gibi dünyaca ünlü müzk ustalarıyla çeşitli projelerde yer almıştı.  Trompetçi Nassim Maalouf ile piyanist Nada Maalouf’un oğlu ve yazar Amin Maalouf’un da yeğeni olan İbrahim Maalouf, Gerard Boulanger’dan eğitim almıştı. İbrahim Maalouf, 15 yaşındayken seslendirdiği Bach’ın No. 2 Brandenburg Konçertosu’yla müzik kariyerine başlamıştı.

“En İyi Uluslararası Müzisyen” Ödülünü Kazanmıştı.

Paris Konservatuvarı’nda klasik müzik öğrencilerine doğaçlama dersleri veren ünü sanatçı İbrahim Maalouf, 2010’da “Fransız Caz Ödülleri”nde, “Yılın Enstrümantal Keşfi” ödülüne sahip olmuş ve 2014’te “Fransız Müzik Ödülleri”nde “En İyi Uluslararası Müzisyen” ödülüne layık görünmüştü.

İlhan Erşahin’in albümü ‘Solar Plexus’ da, İbrahim Maalouf’da Eşlik Etmişti..

İlhan Erşahin’in “Istanbul Sessions” projesi ile dördüncü stüdyo albümü “Solar Plexus”’in bu albümde Erik Truffaz, Dave Harrington, Nils Petter Molvaer, İbrahim Maalouf, Mauro Refosco, Brandon Lewis, Arto Tunçboyacıyan ve İbrahim Maalouf oluşan efsane bir kadro eşlik etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler