Ana SayfaÜnlülerEmina Jahovic ve Saadettin Saran Barıştı mı?

İlgili Postlar

Emina Jahovic ve Saadettin Saran Barıştı mı?

Emina Jahovic ve Saadettin Saran barıştı mı? Mustafa Sandal ile olan 10 yıllık evliliğini bitirdikten hemen sonra ünlü iş adamı Saadettin Saran’la aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile kafaları karıştırdı. Bir süredir ayrı oldukları iddia edilen Saadettin Saran ve Emin Jahovic çifti barıştı mı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Saadettin Saran’dan Emina Jahovic Sorularına Şok Yanıt!

Emina Jahovic ve Saadettin Saran barıştı mı?

Emina Jahovic ve Saadettin Saran barıştı mı? Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’dan boşandıktan hemen sonra iş adamı Saadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan Sırp asıllı Emina Jahovic, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile kafaları bir hayli karıştırdı.

Sırp asıllı ünlü şarkıcı Emina Jahovic’in yaklaşık iki ay evvel ünlü iş adamı ile yollarını Saran’ın evliliğe yaklaşmadığı için ayrıldığı iddia edilmişti.

Saadettin Saran kimdir?

Saadettin Saran – Emina Jahovic çifti neden ayrıldı?

Ünlü çiftin ayrılığının Emina Jahovic’in evlenmek istemesi fakat buna Saadettin Saran’ın yanaşmaması olduğunu iddia eden magazin gazetecisi Bilal Özcan, ayrılığın perde arkasını şu sözlerle ifşa etmişti:

“Emina Jahovic’in önceki gün yaptığı “Tekrar evlenmeyi düşünmüyorum” açıklamasının arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Mustafa Sandal’dan boşandıktan sonra ünlü işadamı Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcının Saran’a “Artık evlenelim, seninle yuva kurmak istiyorum” teklifinde bulunduğu ancak, işadamının bunu kabul etmediği ortaya çıktı…

Çok sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre bu konudaki gelişmeler şöyle yaşandı:

Yaklaşık bir ay önce Emina Jahovic Sadettin Saran’a, “Ben ilişkimizin böyle devam etmesini istemiyorum. Seninle evlenmek istiyorum, senin eşin olmak, seninle yuva kurmak istiyorum” dedi.Sadettin Saran bu teklife, “Böyle düşünmen güzel ama buna karar vermek için çok erken. İlişkimiz henüz yeni…” şeklinde cevap verdi.

Emina Jahojic bu cevap karşısında, “Sen bilirsin, eğer böyle devam edecekse ben yokum, ilişkimiz bitti” diyerek çıkış yaptı ve ayrıldı. Evet Sadettin Saran ile Emina Jahovic ilişkisi bir ay önce böyle noktalandı. Ayrılıktan sonra iki taraf da birbirini hiç aramadı.

Ancak Emina Jahovic, evlenmeye yanaşmadığı için terk ettiği Sadettin Saran’a nazire yaparcasına ülkesi Sırbistan’daki bir dergiye röportaj verip “Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna şu cümleyi söyledi:

“Hayır. Boşanmış bir anne olarak neden tekrar evliliğe ‘evet’ diyeyim ki!” Sadettin Saran mı ne yaptı?

Hiç…

Duyduğuma göre Amerika’ya anne ve babasının yanına uçtu ve çok değer verdiği ailesiyle yeni yıl heyecanını yaşıyor…”

Emina Jahovic'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf kafaları karıştırdı
Emina Jahovic’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf kafaları karıştırdı

Emina Jahovic Kimdir?

Sosyal medya paylaşımı kafaları karıştırdı

Emina Jahovic’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta bir erkek elini tutan Sırp asıllı şarkıcı, “Blessed” (Şükür) notunu ekledi.

Fotoğraftaki erkek elinin Saadettin Saran’a ait olduğu iddia edilirken, ünlü çiftin ayrılığa daha fazla dayanamayıp barıştığı söylentileri hazla yayıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler