Ana SayfaDizilerElkızı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeliha Ezo'yu Tanıyamıyor!

İlgili Postlar

Elkızı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeliha Ezo’yu Tanıyamıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 8. yeni bölümüyle 11 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, sonunda Ezo’ya aşkını ilan etmeyi başarır. Ona, saçındaki beyaz telin yerini bile bildiğini onsuz olamayacağını, ancak ölürse onu içinden çıkarabileceğini söyler. Ezo, duydukları karşısında çok şaşırır. Elkızı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeliha, Ezo’yu tanıyamıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Zeliha Ezo’yu Tanıyamıyor!

Elkızı 8. bölüm 2. fragmanında; Ezo, annesini tanıyor ve ona kızı Ezo olduğunu söylüyor. O ise, onun kızı olduğunu bilemiyor. Ona kendisini kızı Ezo’ya götürmesini istiyor. Ezo, annesinin aklının yerinde olmadığını anlayıp onui alıp konağa götürüyor. Cavidan, Zeliha’yı karşısında görünce şok oluyor.

Elkızı 8. bölüm 2. fragmanı…

ELKIZI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Ezo, Harun’a evlenme teklifini düşüneceğini söyler. Ali, Ezo’ya çok tepki gösterir. Ama ona o sürprizi ve yüzüğü kendisinin hazırladığını söyleyemez. Ezo, Seher’e Harun’un kendisine evlenme teklifi ettiğini anlatır. Seher ona, aşık olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatır.

Ama Ezo, onun anlattığı hiçbir şeyi hissetmediğini Harun’u sevmediğini anlar. Seher, Bekir’in koluna girip sokaklarda salınır. Komutan dahil herkese onunla evleneceğini söyler. Harun, bir gün sonra Ezo’nun doğum günü olduğunu öğrenir. Bunu öğrenen Nermin, yüzüğünü satıp evde Ezo’ya muhteşem bir doğum günü organizasyonu hazırlamaya başlar.

Cavidan’ın da yanına gidip ona yakında Ezo’nun gelini olacağını, ona doğum günü sürprizi hazırladığını söyler. Cavidan, Ezo’nun o gün annesi öldüğü için doğum günü kutlamaktan nefret ettiğini söylemez. Ezo’nun onlara haddini bildirmesini bekler. Ezo, Seher’i Bekir’le telefonda görüşürken yakalar ve onun Seher’i rahatsız ettiğini zanneder.

Bekir’in kaldığı oteli öğrenip oraya gider. Ali, onu takip eder ve Ezo’nun Harun’la buluşacağını zanneder. Resepsiyondan Harun’un kaldığı odayı öğrenip önce oraya baskın yapar. Harun, Aslı ile birlikteyken Ali’yi karşısında görünce afallar. Ali o sırada, Ezo’nun sesini duyar.

Hemen yanına gidip Bekir’in odasına girerler. Ezo, Bekir’e Seher’den uzak durmasını ister. O da yalandan onu sevdiğini söyler. Ezo, Harun’u annesiyle barıştırmak için onun evine gider. Ama orada kendisine hazırlanan doğum günü sürprizini görünce büyük tepki gösterir ve Harun’a yüzüğü iade edip onunla evlenemeyeceğini söyler.

Ali’nin yanına giden Ezo, onunla birlikte annesinin videolarını izlemeye başlar. Zeliha, kapatıldığı yerden kurtulup sokaklarda Ezo’yu aramaya başlar. Ezo, annesini karşısında görünce önce onun hayal olduğunu zanneder. Sonra gerçek olduğunu görünce donup kalır.

Elkızı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Sonunda Ezo’ya Sevdiğini İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler