Ana SayfaDizilerElkızı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Sonunda Ezo'ya Sevdiğini İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Elkızı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Sonunda Ezo’ya Sevdiğini İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali, Ezo’nun Harun’un evlenme teklifine ne cevap vereceğini merakla bekliyor. Cavidan, Nermin’den durumu öğreniyor. Harun ile Nermin, Ezo’ya doğum günü sürprizi hazırlıyor. Ezo, sürprize tepkisi büyük oluyor ve Harun’un evlenme teklifini ret ediyor. Ali, Ezo’ya annesinin videolarını izletiyor. Zeliha, tutulduğu yerden kaçıp Ezo’nun karşısına çıkıyor. Elkızı 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali, sonunda Ezo’ya onu çok sevdiğini itiraf ediyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Ali Sonunda Ezo’ya Sevdiğini İtiraf Ediyor!

Elkızı 8. bölüm 1. fragmanında; Ali, sonunda Ezo’ya aşkını ilan etmeyi başarıyor. Ona, saçındaki beyaz telin yerini bile bildiğini onsuz olamayacağını, ancak ölürse onu içinden çıkarabileceğini söylüyor. Ezo, duydukları karşısında çok şaşırıyor.

İşte Elkızı 8. bölüm 1. fragmanı…

ELKIZI 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezo, Harun’a evlenme teklifini düşüneceğini söylüyor. Ali, Ezo’ya çok tepki gösteriyor. Ama ona o sürprizi ve yüzüğü kendisinin hazırladığını söyleyemiyor. Ezo, Seher’e Harun’un kendisine evlenme teklifi ettiğini anlatıyor. Seher ona, aşık olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatıyor.

Ama Ezo, onun anlattığı hiçbir şeyi hissetmediğini anlıyor. Seher, Bekir’in koluna girip sokaklarda salınıyor. Komutan dahil herkese onunla evleneceğini söylüyor. Harun, bir gün sonra Ezo’nun doğum günü olduğunu öğreniyor. Bunu öğrenen Nermin, yüzüğünü satıp evde Ezo’ya muhteşem bir doğum günü organizasyonu hazırlamaya başlıyor.

Cavidan’ın da yanına gidip ona yakında Ezo’nun gelini olacağını, ona doğum günü sürprizi hazırladığını söylüyor. Cavidan, Ezo’nun o gün annesi öldüğü için doğum günü kutlamaktan nefret ettiğini söylemiyor. Ezo, Seher’i Bekir’le telefonda görüşürken yakalıyor ve onun Seher’i rahatsız ettiğini zannediyor.

Bekir’in kaldığı oteli öğrenip oraya gidiyor. Ali, onu takip ediyor ve Ezo’nun Harun’la buluşacağını zannediyor. Resepsiyondan Harun’un kaldığı odayı öğrenip önce oraya baskın yapıyor. Harun, Aslı ile birlikteyken Ali’yi karşısında görünce afallıyor. Ali o sırada, Ezo’nun sesini duyuyor.

Hemen yanına gidip Bekir’in odasına giriyorlar. Ezo, Bekir’e Seher’den uzak durmasını istiyor. O da yalandan onu sevdiğini söylüyor. Ezo, Harun’u annesiyle barıştırmak için onun evine gidiyor. Ama orada kendisine hazırlanan doğum günü sürprizini görünce büyük tepki gösteriyor ve Harun’a yüzüğü iade edip onunla evlenemeyeceğini söylüyor.

Ali’nin yanına giden Ezo, onunla birlikte annesinin videolarını izlemeye başlıyor. Zeliha, kapatıldığı yerden kurtulup sokaklarda Ezo’yu aramaya başlıyor. Ezo, annesini karşısında görünce önce onun hayal olduğunu zannediyor. Sonra gerçek olduğunu görünce donup kalıyor.

Elkızı 7. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ezo Annesini Karşısında Görünce Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler