Ana SayfaDizilerKardeşlerim 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Artık Fakirliği Kabul Etmiyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Artık Fakirliği Kabul Etmiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim 31. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Burs sınavında Ömer, Harika’ya yardım etmek isteyince sınavı geçersiz sayılıyor. Süsen, Ömer için herkesten para toplayıp onun burs parasını ayarlıyor. Harika ise, Ömer’e oynadığı oyunla kalıyor. Şengül, telefondaki videoyu görüp Akif’in kapısını çalıyor. Akif, Şengül’le konuşup ona oturdukları evi ona vereceğini söyleyip videoyu elinden alıyor. Kardeşlerim 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şengül, artık fakirliği kabul etmiyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Şengül Artık Fakirliği Kabul Etmiyor!

Kardeşlerim 32. bölüm 1. fragmanında; Akif, Süsen’in Ömer’le yakınlaştığını anlayıp Kaan’ı sıkıştırıyor. Süsen’in konuşmaması için elinden geleni yapmasını istiyor. Aybike, Berk’in annesinin söylediklerini duyduktan sonra odasına kapanıyor. Oğulcan, annesine Berk’in annesinin kendilerini fakir olduğu için beğenmediğini anlatıyor. Şengül, Berk’in annesinin kim olduğunu soruyor.

İşte Kardeşlerim 32. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1467242560234086406

KARDEŞLERİM 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Okulda bursluluk sınavı olacağını ve bu sınava Oğulcan, Aybike’yle kendisinde gireceğini öğreniyor. Akif beyin, kendilerinin okul paralarını karşılayacağını bilen Oğulcan, müdürle konuşuyor. Ondan Akif beyin onların okul paralarını karşılamadığını öğreniyor. Oğulcan, hemen annesini arayıp durumu ona anlatıyor.

Şengül, Akif’le konuşuyor ve kocasının kaza geçirmesinden sonra çocuklarının okul paralarını karşılayacağını ona hatırlatıyor. Akif ise, kocasının şimdi çalıştığını söyleyip o parayı karşılayamayacağını söylüyor. Ömer, onları da çalıştırıp sınava hazırlıyor. Harika da, o sınava girmek zorunda olduğu için Ömer’den yardım istiyor.

Ömer, ona da ders çalıştırıyor. Asiye, para kazanmak için düğün şekeri işi alıyor. Doruk, onlara yardım ediyor. Sınav günü geliyor. Ömer, sınavda kağıdını verip çıkacakken Harika, ona bir kağıt uzatıp formül yazmasını istiyor. O sırada öğretmen durumu görüyor. Harika, hemen suçu Ömer’in üzerine atıyor.

Öyle olunca Ömer’in sınavı iptal oluyor. Süsen, Ömer’in okuldan gitmesini istemiyor ve Oğulcan’la birlikte tüm öğrencilerden para toplayıp Ömer’in okul taksinin ilk döneminin parasını toplamayı başarıyor. Ömer, Süsen’in bu davranışı karşısında çok duygulanıyor. Harika ise, hem sınavı geçemiyor.

Hemde Ömer’in okula devam edebilmesi için arkadaşlarının ona seferber olmasını büyük bir kıskançlıkla izliyor. Şengül, Kadir’in kaza anının videosunu izleyip evden apar topar çıkıp Akif’in kapısını çalıyor. Onun yakasından tutup onu polise vereceğini söylüyor. Akif, onunla konuşuyor ve ona oturdukları evin tapusunu ona vereceğini söylüyor.

Ertesi gün tapuyu veriyor ve üzerine de zarf dolusu para veriyor. O gün Şengül, çocukların yanına gidip onlara çeşit çeşit yemek yapıyor. Sonra da doğru mu yanlış mı yaptığını kendisine soruyor.

Kardeşlerim 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şengül Elindeki Videoyla Akif’in Karşısına Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler