Ana SayfaÜnlülerEliz Sakuçoğlu neden borçla cip aldı?

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu neden borçla cip aldı?

Eliz Sakuçoğlu neden borçla cip aldı? Geçtiğimiz günlerde cipini borçla aldığını açıklayan Eliz Sakuçoğlu, bu açıklaması ile eleştiri oklarının hedefi oldu. Eliz Sakuçoğlu’nun neden borçla cip aldığı konusunda eleştiriler geldi. Detaylar haberimizde…

Eliz Sakuçoğlu’ndan Samimi Açıklamalar! “Cipimi Bile Borçla Aldım”

Eliz Sakuçoğlu’nun borçla cip alması

Ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, geçtiğimiz günlerde cipini borçla aldığını açıklamıştı. Sakuçoğlu, bu açıklaması ile eleştiri oklarının hedefi oldu. Eleştirenlerden biri de Ayşe Özyılmazel oldu. Sabah Gazetesi yazarı Ayşe Özyılmazel, Eliz Sakuçoğlu’nun borçla cip alması konusunu kaleme aldı. İşte Ayşe Özyılmazel’in “Borçla cip almak” başlıklı yazısı:

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Murat Boz’un eski sevgilisi, sosyal medya takipçisi bol Eliz Sakuçoğlu, “Lüks bir hayat yaşıyorsunuz, zengin bir aileden mi geldiniz?” sorusuna, “Zengin değilim, cipimi bile borçla aldım” cevabını vermiş. Bizde zaten zengin olmak ayıp! Lüks zaten ayıp! Gece gezmek de ayıp, eğlenmek de ayıp. Hep bir kılıf bulup “Yok ben sizin bildiğiniz gibi değilim” deme ihtiyacı hissediyor ünlülerimiz. Neyse…

Ayşe Özyılmazel kimdir?

Bu açıklamada takıldığım nokta başka. İnsan niçin borçla cip alır ki? Diyeceksiniz, o da onun tercihi. Elbette onun tercihi ama ayağını yorganına göre uzatmak diye bi’ şey var.

Borçla cip alma, başka bir araba al. Borçla çocuk okutursun, evini döndürürsün, iş kurarsın, sağlık sorunlarını çözersin, eve girersin ama borçla cip almak lüzumsuz ve malını gösterme arzusuna işaret eden bir çaba değil mi? Mış gibi yapmak değil mi? Şu mış gibilerden kurtulup hafiflesek çok daha iyi değil mi sizce de?

Eliz Sakuçoğlu, “Lüks bir hayat sürüyorsunuz, zengin bir aileden mi geliyorsunuz?” şeklindeki soruya; “Ailem zengin değil, büyük paralarım yok. Bazen cebimde 50 TL ile dolaşıyorum. Kıyafetlerim hep eski.” diye yanıt vermişti. Lüks yaşamı ile dikkat çeken ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, sözlerinin devamında 275 bin lira değerindeki dikkat çeken lüks cipini de borçla aldığını açıklayarak “Ona bir isim taktım. Adı: ‘Kahraman’.” diye konuşmuştu. Sakuçoğlu, borç açıklaması ile eleştiri oklarının hedefi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler