Ana SayfaDizilerEgo 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif'in Hamile Olduğunu Öğrenen Erhan Deliye...

İlgili Postlar

Ego 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif’in Hamile Olduğunu Öğrenen Erhan Deliye Dönüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ego, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sibel, Elif’in Erhan’dan hamile olduğunu öğreniyor. Nikah masasına oturduktan sonra nikah memuruna ne cevap vereceğini düşünürken Tuncay’ın oğlunun kaçırıldığı haberi geliyor. Sibel, Erhan’la evlenmekten vazgeçip ameliyat olmaya karar veriyor. Erhan, durumu öğrenip onun ameliyat olmasını engelliyor. Sibel ile Erhan, tekrar nikah masasına oturup evleniyorlar. O sırada Esin gelip Erhan’a Elif’in ondan hamile olduğunu söylüyor. Ego 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Elif’in hamile olduğunu öğrenen Erhan deliye dönüyor.

Elif’in Hamile Olduğunu Öğrenen Erhan Deliye Dönüyor!

Ego 8. bölüm 1. fragmanında; Erhan, gerçekleri Sibel’in öğrendiğini ve kendisine söylemediğini öğrenip ona çok kızıyor. Hemen Elif’in yanına koşuyor. Ona neden kendisine yalan söylediğini, neden bebeğin kendisinden olduğunu söylemediğinin hesabını soruyor. Artık Erhan’la resmen evli olan Sibel ise, sevdiği adamı kaybetmekten korkuyor.

İşte Ego 8. bölüm 1. fragmanı…

EGO 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Erhan ile Sibel’in nikah töreninden hemen önce Elif, bebeğinin Erhan’dan olduğunu ona söylüyor. Sibel, nasıl olsa Erhan’ın bu durumu öğrenip ona koşacağını bildiği için nikah masasında ne yapacağını bilemiyor. Nikah memurunun sorusu karşısında donup kalıyor. O sırada Tuncay, oğlunun kaçırıldığı haberini alıyor.

O kargaşada nikah kıyılmadan Sibel masadan kalkıyor. Tuncay oğlunu, annesinin iş yerinde buluyor. Oğlunu ondan alıp eve getiriyor. Begüm, Tuncay ile Elif’i konuşurken duyuyor. Elif’in hamile olduğunu öğrenen Begüm, herkese kocasının bir çocuk daha peydahladığını açıklıyor.

Tuncay Begüm’dan bir an önce boşanmak için ona yüklü miktarda para veriyor. Ama Begüm, fiyatı artırıp onun neyi var neyi yoksa hepsini istediğini söylüyor. Tahir, Esin’den ayrılmaya karar veriyor. Esin ise onu, elindeki videoyla tehdit ediyor.

Bu arada Sibel, Erhan’la evlenip çocuk yapmaktan vazgeçiyor. Hemen ameliyat olmak için doktor arkadaşına gidiyor. Doktor ameliyattan hemen önce Erhan’ı arayıp Sibel’in ameliyat olacağını, eğer ameliyat olursa bir daha çocuğu olmayacağını söylüyor. Erhan hemen Sibel’in yanına gidip onu hastaneden çıkarıp eve getiriyor.

Erhan Sibel’e, sürpriz bir nikah hazırlıyor. Sibel, bu sefer nikah masasında ‘evet’ deyip Erhan’la resmen evleniyor. O sırada içeri Esin giriyor. Önce onları tebrik ediyor. Sonra Elif’in Erhan’dan hamile olduğunu bunu Sibel’in de nikahtan önce öğrendiğini açıklıyor. Erhan, duydukları karşısında donup kalıyor. Sibel’in ise, korktuğu başına geliyor.

Ego 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Erhan’la Evlenmekten Vaz Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler