Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 44. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan'ı Kıskandırmak...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 44. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’ı Kıskandırmak İçin Uğraşıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 44. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Somer, Türkan’la boşanıp boşanmama konusunda bir karara varamıyor ve bir otel odasına yerleşiyor. Türkan, bekar gibi takılan Somer’in tek başına otel odasında kalmasını kıskanıyor ve odayı basıyor. Öte yandan Sevilay’ı Özer’in yanında kendi evinde gören Rüçhan adeta deliye dönüyor. Nesrin ise Somer’e karşı soğuk davranmaya devam ediyor. Sevilay Özer’e, Rüçhan’dan ne zaman boşanacağını soruyor. Rüçhan ise, Sevilay’a karşı savaş tırnaklarını göstermeye hazırlanıyor. Üç Kız Kardeş 44. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Somer Türkan’ kıskandırmak için uğraşıyor.

Somer Türkan’ı Kıskandırmak İçin Uğraşıyor!

Üç Kız Kardeş 44. bölüm ön izlemesinde; Somer, Türkan’ı kıskandırma turlarına çıkıyor. Ona, boşanmak üzere olan bir erkeklerin yapacağı şeyleri yapıp, kadınların gözünde hala bir gideri olup olmadığını anlamak istediğini söylüyor. O sırada kapı çalıyor ve bir kadının geldiğini öğrenen Türkan Somer’i kıskanmaya başlıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 44. bölüm 1. ön izlemesi…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Özer, Rüçhan’ın eline ulaşan videosunu izledikten sonra onu evden kovuyor. Bu arada Sevilay’la görüşmeye devam ediyor. Rüçhan’ın Türkan’a sığınmasıyla birlikte herkesin hayatında yeni bir dönem başlıyor. Annesinin evden kovulduğunu öğrenen Somer, babasının yıllardır bu fırsatı beklediğini düşünerek onunla sert bir şekilde yüzleşiyor.

Türkan, evine sığınan Rüçhan’ı kendi elleriyle yıkayınca Rüçhan, geçmiş anılarının hatırlayarak adeta savruluyor. Türkan’ın merhametine minnet duyarak gözyaşlarına boğuluyor ve onun kendisini yıkayan ellerini öpüyor. Nesrin, Rüçhan tarafından görüntüleri polise vermekle suçlanmaya devam ederken, üzerine bir de karşısında Somer’i buluyor.

Somer de tıpkı annesi gibi bu konuda Nesrin’i suçluyor. Nesrin ise masumiyeti konusunda kendini kimseye, Türkan’a bile inandıramıyor. Türkan, Somer’e inat hayatta kalma mücadelesini devam ettirmeye çalışıyor. Ancak, hamile olduğu için oldukça zorlanıyor.

Somer, Türkan’a her ne kadar destek olmaya çalışsa da Türkan, kendi başının çaresine bakmak istiyor. Somer, Türkan’ı takip ediyor. Türkan’ı temizliğe gittiği evde gören Somer, üzüntüsünden kahroluyor. Türkan, artık Somer’i kaybetmek istemediğini kesin bir şekilde anlıyor ve bu sefer de kendisi barışmak için elinden gelen çabayı gösteriyor.

Somer ise annesinin yaşadıklarından sonra, Türkan’a karşı kapıları aralanması çok zor bir şekilde kapatıyor. Boşanma davasının günü gelip çatıyor. Somer Türkan’ı almaya geldiğinde Rüçhan Türkan’ı mahkemeye gitmesine karşı çıkıyor. Öte yandan Sevilay, valiziyle birlikte Özer’in evine gidip içeri giriyor.

Üç Kız Kardeş 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer Türkan’ı Kıskandırmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler