Ana SayfaDedikoduEdis Turneye Çıkıyor

İlgili Postlar

Edis Turneye Çıkıyor

Edis, Türkiye turnesine çıkıyor. “Çok özledim sizi” hashtag’i ile Instagram’ında paylaşım yapan Edis turneye çıkıyor.

Dünyaya Açılacaktı

Bugüne dek ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden çok az kişi oldu. En aşina olduğumuz isim ise tabi ki de kuşkusuz Tarkan. Daha çok genç yaşında Megastar ünvanını kazanan ünlü şarkıcının ardından adından dünya çapında bu kadar söz ettiren bir isim olmadı. Edis çıkış yaptığı günden beri sahne performanslarıyla yurtdışındaki sanatçılara yakın bulunuyor ve fırsat verilirse önünün açık olacağı düşünülüyor.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan Edis muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Meslektaşı Hande Yener’in kendisi için söylediği “Tarkan’ın yerini aldı” şeklindeki sözlerin hatırlatılması üzerine polemiğe girmekten kaçındığını belirtti.

Ünlü popçu, “Hande’yi severim, bunların hepsi eğlence, bunun içinde başka bir şey katmak istemem. Kimsenin hakkında negatif konuşmak istemiyorum” dedi.

Edis Sahneden Rüzgar Gibi Gecti…

Edis: Dünya Starı Olmayı İsterim

Bir süredir yabancı albüm için Londra ve Amerika’ya giderek çalışmalar yaptığı bilinen Edis, “Dünya starı olmayı istiyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi;

“İnşallah dünya starı da olurum. Amacımız dünya starı olmak değil, dünya müziğine girmek. ‘Starlık’ deyince, böyle parıltılı ve içi boş gibi gözüküyor. Bu yüzden anlaşma imzaladık, bu yüzden çabalıyorum üç senedir. Herkes hırslıdır, ben de öyleyim. Elimde böyle bir kart var, neden oynamayayım?”

Edis Görgülü kimdir?

Edis Turneye Çıkıyor

Edis, Türkiye turnesine çıkıyor. “Çok özledim sizi” hashtag’i ile Instagram’ında paylaşım yapan Edis hayranlarına “Mayısta beraberiz” diye seslendi.

Edis’in konser serisi, 10 Mayıs’ta Bursa’da başlayacak. Şarkıcı 12 Mayıs’ta İzmir’de, 25 Mayıs’ta Kocaeli’de, 28 Mayıs’ta Adana’da ve 29 Mayıs’ta Gaziantep’te sahneye çıkacak.

Ünlü şarkıcının turne müjdesi sevenleri tarafından da büyük bir coşkuyla karşılandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler