Ana SayfaDedikoduAslı Turanlı Yiğeniyle Gezmeye Çıktı

İlgili Postlar

Aslı Turanlı Yiğeniyle Gezmeye Çıktı

Aslı Turanlı yiğeni ile gezmeye çıktı. Aslı Turanlı önceki gün Watergarden İstanbul’daki “Sihirbaz Okulu” etkinliğine yeğeni Sevinç’le katıldı. İşte detaylar;

ASLI TURANLI”DAN FORMDA KALMA TÜYOLARI!

Genç kızlara sosyal medya hesabından tüyolar veren Aslı Turanlı, “Vücudunuzu tanıdığınız zaman istediğiniz gibi yiyebiliyorsunuz. Yediğinizi yakabildiğiniz zaman sorun kalmıyor. Ben son bir senedir özellikle sporla çok iç içeyim ve balık insanıyım. İki öğün yemek yemeye dikkat ediyorum. Tatlı sipariş ettiğim zaman hepsini yemiyorum. Tamamen tok uyumamaya özen gösteriyorum” diyerek geceleri aç uyuduğunu dile getirdi.

Objektiflere Yakalandı

Aslı Turanlı, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı. 28 yaşındaki güzel oyuncu, her zaman olduğu gibi şıklığıyla da dikkat çekti. Siyah kombiniyle göz kamaştıran oyuncu Turanlı, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti. Ekranlara tekrardan dönmeye hazırlanan Aslı Turanlı, geçtiğimiz aylarda Etiler’de görüntülendi. “Güzelliğin dezavantajını yaşıyor musunuz?” sorusuna oyuncu, dikkat çeken bir yanıt verdi. Aslı Turanlı “Güzelliğin dezavantajları var” dedi. Yapımcıların farklı isteklerini dile getiren ünlü oyuncunun açıklamaları olay yaratacak.

Aslı Turanlı Yiğeniyle Gezmeye Çıktı

Aslı Turanlı önceki gün Watergarden İstanbul’daki “Sihirbaz Okulu” etkinliğine yeğeni Sevinç’le katıldı.

Turanlı, son dönemde yeni projeleri üzerinde çalıştığını söyledi: “İçimin ısındığı yeni projeye çok heyecanlandım. Ama şimdilik gizli kalsın. Yakında duyulur zaten. Yoğun bir iş temposuna gireceğim. Onun öncesinde aileme vakit ayırıyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler