Ana SayfaDedikoduHakan Altun: Baba Olmak İstiyorum

İlgili Postlar

Hakan Altun: Baba Olmak İstiyorum

Hakan Altun önceki akşam Etiler’deki Dönerci Serkan adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Samimi açıklamalarda bulunan Hakan Altun “Baba olmak istiyorum” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları;

Konser Vermeyeceğim Doğrudur

Bir süredir Bodrum’da tatil yapan Hakan Altun sosyal medya hesabından tatil fotoğrafını paylaştı. Teknede çektirdiği fotoğrafları paylaşan Altun, paylaşımının şu notu ekledi;

“Bodrum’da olduğum doğrudur! Sabahları erken kalktığım doğrudur! 14 kilo aldığım doğrudur! Yanımdaki güzel refakatçi Diva’nın benim değil, dostum Ediz’in olduğu doğrudur! En iyi tekne arkadaşının teknesidir’ sözü doğrudur! Her gün denize girdiğim doğrudur! Eylül ayına kadar konser veremeyeceğim doğrudur! Dünyalarımın olduğu milyonların içinde yüzdüğüm yalandır! ‘Hayatımda sadece doğruları söyleyip, başkalarının haklarını da koruyacağıma’ dair babama verdiğim sözü yerine getirdiğim doğrudur!”

Pazartesi günleri Kanal D ‘de ‘Şarkılar Bizi Söyler’ adlı müzik programının çekimi sırasında damar tıkanıklığı sebebiyle acilen hastaneye alınan ve tedavi altında olan usta sanatçı Hakan Altun sağlık durumu hakkında şu paylaşımı yapmıştı.

” Türk Halkına Teşekkürlerimi Sunarım…”

Sanatçı Hakan Altun yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Herkese merhabalar… 21 Nisan Çarşamba akşamı beyin damarlarımdan birinde oluşan tıkanıklık sebebiyle kaldırıldığım hastaneden şükürler olsun ki sağlıkla taburcu oldum. Bu süreçte bizi merak edip, arayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevenlerimize ve dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkürlerimi sunarım…”

Hakan Altun: Baba Olmak İstiyorum

Minik hayranı Burak Başoğlu ile “Şarkılar Bizi Söyler”de düet yapan şarkıcı, “Çok özel bir çocuk. Sosyal medyada şarkımı söylerken çekilen videosunu ‘Aşk hayatın Hakan Abin gibi olmasın’ diye paylaşmıştım, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici de bana sürpriz yaptı programa çağırdı” dedi.

Altun, aşk hayatını soran muhabirlere “Yalnızım. Kuzenler arasında bir tek ben bekarım, hepsinin evlatları var. Baba olmayı çok istiyorum. İnşallah olur” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler