Ana SayfaÜnlülerEdis Davayı Kaybetti!

İlgili Postlar

Edis Davayı Kaybetti!

Edis ve eski menajerlik şirketi Bon Prodüksiyon Yapım arasındaki dava devam ediyor. Bon Prodüksiyon Yapım, mahkemenin Edis’in kendilerine 1 milyon 387 bin lira ödemesine karar verdiğini iddia etse de, Edis’in avukatı yaptığı açıklamada, mahkemenin henüz bir karara varmadığını ileri tarihte yeni bir duruşma olacağını belirtti. Detaylar haberimizin devamında…

Edis Görgülü kimdir?

Üç Tane Davamız Var Birini Kazandık

Menajerlik şirketi 2019 yılında Edis’in ortağı olduğu Palm Records şirketine karşı 1 milyon 287 bin liralık alacak davası açtı. Bon prodüksiyon ve Palm Records arasında ticari defter ve kayıtlar üzerinde yapılan incelemede davacı menajerlik şirketinin Edis Görgülü’nün şirketinden alacaklı olduğuna karar verildiği iddia edildi.

Bon Prodüksiyon Yapım Şirketi’nin sahibi Bilal Oğuz yazılı açıklama yaparak “Üç tane davamız var birini kazandık. 1 milyon 387 bini kazandık, fakat Edis ve babası dava sürecinde şirketi devrettiği için tahsilat alamıyoruz” iddialarında bulundu.

Edis’in Avukatları İddiaları Reddetti

Avukat Cumhur Tütüncübaşı, Bon Prodüksiyon Yapım Şirketi’nin sahibi Bilal Oğuz’un Edis’e karşı açtıkları 1 milyon 287 bin liralık alacak davasını kazandıkları yönündeki iddialarını yalanlayarak, mahkemenin devam ettiğini, 14.07.2021 tarihinde yeni bir duruşma olacağını belirtti.

Yargılama Karar Aşamasında

Av. Cumhur Tütüncübaşı, açıklamalarında şunları belirtti:

“Tanık dinleme aşamasında olan davanın müvekkil tarafından kaybedildiği ve müvekkilin davacıya 1 milyon 387 bin TL tazminat ödemesine karar verildiği yönünde kamuoyunu yanıltıcı bir izlenim yaratılmaktadır. Her ne kadar müvekkil aleyhine İstanbul 8. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2019/594 Esas numaralı dosyası ile alacak davası ikame edilmiş olsa da, yargılama karar aşamasında olmayıp; son duruşmada tanık dinlenmiş ve 14.07.2021 tarihine yeni duruşma günü verilmiştir. Müvekkil aleyhine 1 milyon 387 bin TL alacağa hükmedildiği iddiası tamamen gerçek dışıdır.”

Şarkıcı Edis: “Hayatımda Böyle Korku Yaşamadım”

Edis ile Menajerlik Şirketi Arasında Yaşananlar

2018 yılında Bon Prodüksiyon menajerlik şirketi ile Edis Görgülü arasında menajerlik sözleşmesi imzalandığı iddia edilmişti. 2019 yılında Edis ile menajerlik şirketi aralarında çıkan sorunlar nedeniyle yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Edis Bon Prodüksiyon ile yollarını ayırmasının ardından babasının menajerliğinde devam etmeye karar verdi. Daha sonra Edis Görgülü ortağı olduğu Palm Records şirketine geçiş yaptı. Bunun üzerine Bon Prodüksiyon şirketi sahibi Bilal Oğuz avukatı Doğuçay Yılmaz vasıtasıyla, Edis Görgülü’nün borçlu olduğunu ileri sürerek toplam 3 milyon 400 bin liralık üç ayrı mahkemede alacak davası açmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler