Ana SayfaDedikoduEda Taşpınar'ın Yeni Sevgilisi Hakkında Şoke Eden Detay..

İlgili Postlar

Eda Taşpınar’ın Yeni Sevgilisi Hakkında Şoke Eden Detay..

Türkiye’nin ikoncanlarından olan Eda Taşpınar’ın yeni sevgilisi ünlü oyuncu Çağrı Atakan’ın eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılandığı ortaya çıktı. Korkunç detay hakkında Eda Taşpınar neler neler söyledi.. Detaylar Haberimizde..

Eda Taşpınar’ın Yeni Aşkı Çukur Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Çıktı…

Eda Taşpınar’ın Yeni Sevgilisi Hakkında Şoke Eden Detay..

Genellikle dünyanın neresine giderse gitsin sosyal medya sayfasından paylaştığı pozlarıyla magazin haberlerinden hiç eksik olmayan ünlü  ikoncan Eda Taşpınar, fenomen dizi Çukur’un oyuncusu Çağrı Atakan ile ilişki yaşamaya başlamış yeni birlikteliği hakkında muhabirlere açıklama yapan Eda Taşpınar, mutlu bir beraberliğinin olduğunu da eklemişdi.

Fakat Eda Taşpınar’ın yeni sevgilisinin sabıkalı olduğu iddiası magazinde bomba etkisi yarattı..

Çağrı Atakan Kimdir?

Oyuncu, Eski Sevgilisini Tehdit Ettimi!..

Günaydın’ın yapmış olduğ özel haberine göre 39 yaşlarındaki ünlü oyuncu Çağrı Atakan, geçtiğimiz dönemlerde 27 yaşlarındaki genç tasarımcı sevgilisi Eda A. ile birlikte idi.

Eda Taşpınar Kimdir?

5 Seneye Kadar Hapsi İstemiyle Mahkemeye Verildi!

İkili, bir müddet sonrasında yollarını ayırma kararı verdiğinde, iddiaya göre Ünlü oyuncu, Eda A’nın evinde olduğu bir an telefon ile arayarak “Bana bak seni mahvedeceğim, ağzına s..” ifadeleriyle hakaret ve tehditler savurdu..

İkoncan Biliyormu?

Ayrıca Eda A.’yı darp ettiği de iddia edilen ünlü oyuncu Çağrı Atakan, hakkında 5 seneye kadar hapsi istemiyle mahkemeye verildiği iddia edildi. Ünlü ikoncan’ın bu durum hakkında bilgi sahibi olup olmadığıda ayrıca merak ediliyor..

Eda Taşpınar’dan Mini Bikini Altıyla Olay Olan Normalleşme Paylaşımı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler