Ana SayfaDedikoduEda Taşpınar'ın Yeni Aşkı Çukur Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Çıktı...

İlgili Postlar

Eda Taşpınar’ın Yeni Aşkı Çukur Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Çıktı…

Uzunca bir süredir yalnız olan moda ikonu Eda Taşpınar, Çukur dizisinin yakışıklı oyuncusu ile yeni bir aşka yelken açtı.  Yepyeni birlikteliği hakkında muhabirlere açıklama yapan Eda Taşpınar, mutlu bir beraberliğinin olduğunu da ekledi. Detayları Haberimizde..

Eda Taşpınar’dan Mini Bikini Altıyla Olay Olan Normalleşme Paylaşımı!

Eda Taşpınar’ın Yeni Aşkı Çukur Dizisinin Yakışıklı Oyuncusu Çıktı…

Ünlü moda ikonu Eda Taşpınar, popüler dizi Çukur’da Remzi karakterine can veren yakışıklı oyuncu Çağrı Atakan ile sürpriz bir aşka adım attı. Genellikle özel hayatını magazin basınından uzak tutmaya çalışan Eda Taşpınar, bu yeni ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Eda Taşpınar Kimdir?

Çağrı Atakan Kimdir?

Eda Taşpınar: “Her Şey Yolunda…”

Dört mevsim bronz olan moda ikonu Eda Taşpınar, “1.5 ay kadar oldu, her şey yolunda…” dedi. Ünlü moda ikonu oyuncu Çağrı Atakan ile Alaçatı’da tanıştığını da tüm samimiyeti ile açıkladı..

Çağrı Atakan
Çağrı Atakan

Moda İkonu Yeni Aşkını Kabul Etti..

Kendisini görüntü almaya çalışan magazin gazetecilerinin yönelttiği sorularını cevaplamaya çalışan Eda Taşpınar, işlerinin çok iyi ilerlediğini ve yavaş yavaş dünyaya açılmaya başladığını da belirtti. Salgın sebebiyle bu yıl  Yunanistan’a gidemeyen Eda Taşpınar, yeni sevgilisi oyuncu Çağrı Atakan ile Alaçatı’da karşılaşıp tanıştıklarını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler