Ana SayfaÜnlülerElçin Sangu’nun Yeni İmajını Hayranlarını İkiye Böldü..

İlgili Postlar

Elçin Sangu’nun Yeni İmajını Hayranlarını İkiye Böldü..

Güzel oyuncu Elçin Sangu son zamanlarda yep yeni bir romantik komedi dizisiyle tekrar hayranlarıyla buluşacak. İyi Günde Kötü Günde adlı dizide Yasemin Allen ve Ozan Dolunay ile beraber oynayan güzel oyuncu Elçin Sangu’nun son imajı hayranlarını ikiye böldü. Detayları Haberimizde..

Elçin Sangu “Bu Tweetim İçin Herkesten Özür Diliyorum”

Elçin Sangu’nun Yeni İmajını Hayranlarını İkiye Böldü..

Star TV televizyonunda yeni sezonda başlaması beklenen İyi Günde Kötü Günde dizisinin tanıtımlarında güzel oyuncu Elçin Sangu, hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Elçin Sangu, instagram sayfasında da yeni dizisindeki yep yeni imajını takipçileri için paylaştı Hayranları bu yeni halini çok beğendiklerini güzel oyuncuya yorumlarda yaptılar.

Elçin Sangu kimdir?

Fakat Elçin Sangu’nun instagram hesabından paylaştığı bu son pozları ise takipçilerinde büyük şaşkınlık yarattı. İyi Günde Kötü Günde dizisinde düz saçları ile oynayan Elçin Sangu, özel bir çekimde bulundu ve bu defa ise kıvırcık saçlı haliyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Bazı Hayranları Tanıyamadı!..

Bazı hayranları Elçin Sangu’nun bu halini hayran kalırken, bazı hayranları ise ünlü oyuncuyu tanıyamadıklarını ve güzel oyuncunun imajı ile bu kadar net bi biçimde oynanmasını da doğru bulmadıklarını yazan yorumlar yaptı.

Yoruma Kapalı Paylaşım Yaptı..

Güzel oyuncunun bu son özel pozları farklı bir reklam filmi için olduğu anlaşıldı. Oyuncu Elçin Sangu bu yeni imajını sosyal medya sayfasından yoruma kapalı bir biçimde yayınlarken, hayranları farklı platformlarda pek çok yorumlar yaptılar.

İşte Elçin Sangu’nun Yeni İmajı;

Elçin Sangu’nun Yeni İmajı
Elçin Sangu’nun Yeni İmajı

Elçin Sangu’da Bir Problem Var!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler