Ana SayfaDedikoduBomba İddia: "Müslüm Gürses'i Öldüren O'dur"

İlgili Postlar

Bomba İddia: “Müslüm Gürses’i Öldüren O’dur”

Kıbrıs’ta özel bir kanalda müzik programa konuk olarak katılan ses sanatçı Yunus Bülbül, merhum sanatçı Müslüm Gürses’in öldürüldüğünü iddia ederek gündeme bomba gibi düştü. Yunus Bülbül’ün iddiası ve detayları Haberimizde..

Müslüm Gürses Ölümünün 7. Yılında Kuranı-ı Kerim Ve Eserleriyle Anıldı..

Bomba İddia: “Müslüm Gürses’i Öldüren O’dur”

Kuzey Kıbrıs Cumhuriyetinde yayın yapan özel bir Tv programına konuk olan davetli katılan usta oyuncu, müzisyen Yunus Bülbül, “Gürses-Nur sevgisinin derinliğinden’ konu açılması üzerine”Müslim Gürses’i öldüren Muhterem Nur’dur” sözleriyle programa damgasını vurdu..

Müslüm Gürses kimdir?

Programın Sunucusu Şok İddiaya Sessiz Kalamadı!..

Program sunucusu Fahriye Özay ise Yunus Bülbül’ün şok itirafına tepki göstererek, “Lütfen böyle konuşmayalım, bunları konuşmayalım”ifadeleriyle yumuşak bir tavırla uyardı. Merhum Müslüm Gürses’in yakın dostlaından olan sanatçı Yunus Bülbül, sözlerini tamamlamak istediğini, ilk kez böylesine bir açıklama yaptığını ifade ederek, “Neyse boş ver. Ama biz Müslüm Gürses ölmeden önce Londra’ya gittik. Londra’dan sonra eve geldik. ‘Ne oldu abla Müslüm Baba’ya?’ dedim. Hastaneye götürdük, hiç bir şeyi yoktu. Yemin ediyorum” dedi.

Diğer taraftan sanatçı Müslüm Gürses’in hayranları ünlü sanatçı Yunus Bülbül’e sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdiler..

7 Sene Arayla Vefat Ettiler..

Türk müziğinin en usta sanatçılarının başında gelen merhum Müslüm Gürses, 3 Mart 2013 tarihinde kalp ve akciğer yetmezliği dolayısıyla tedavisini gördüğü hastanede yaşama gözlerini yummuştu. Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur ise geçen mart ayında böbrek yetmezliği sebebiyle vefat etmişti..

Muhterem Nur Kimdir?

İşte Yunus Bülbül’ün Müslüm Gürses İddiası;

Muhterem Nur’un Son Vasiyeti Yerine Getirildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler