Ana SayfaDedikoduEda Ece: Babam Böyle Şeyleri Sevmez

İlgili Postlar

Eda Ece: Babam Böyle Şeyleri Sevmez

‘Yasak Elma’ dizisinde ‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece, geçtiğimiz aylarda dört yıldır birlikte olduğu Buğrahan Tuncer ile Marmaris tatiline çıkmıştı. Tatildeki mayolu görüntülerini tiye alan ve akabinde kilo vermek için spora başlayan Ece, önceki gün babasıyla Nişantaşı’nda görüntülendi. Sorulara yanıt vermeyen güzel oyuncu Eda Ece “Babam böyle şeyleri sevmez” dedi. İşte merak edilen tüm detaylar ve Eda Ece’nin açıklaması;

“Gazetedeki Antiloba İnanma”

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Ece ve Tuncer, geçtiğimiz aylarda da Marmaris’te tekne tatilinde objektiflere yansımıştı. Denizde doyasıya eğlenene çift, ardından tekneye çıkmıştı. 29 yaşındaki basketbolcu, havluyla sevgilisi Eda Ece’nin yüzünü kurulamıştı. Ece, tatildeki pozlarını da tiye almıştı. Güzel oyuncu, paylaşımına; “Spora uyandım, insanlar değişebiliyor. Zaten mars koç sevmesem de başarabilirim. Gazetedeki antiloba inanma” notunu düşmüştü.

“Sizin Yüzünüzden Spora Başladım”

Geçtiğimiz haftalarda Etiler’de görüntülenen Eda Ece, tatil fotoğraflarını tiye almasıyla ilgili ”Beni dağlardan niye çekiyorsunuz kardeşim. ‘Eda abi çekiyoruz’ deyin. Ben de havalı bir poz vereyim. Sizin yüzünüzden spora başladım. Benim niye havalı bir fotoğrafım olmasın?” açıklamasını yapmıştı.

“Evlilik Sorusuna Yanıt”

Gazetecilerin evlilik soruları karşısında esprili bir cevap veren Eda Ece, “Annem gibi sürekli evlilik soruyorsunuz. Annem gibisiniz valla” diyerek gülümsedi. 32 yaşındaki Ece, ”Evlilik için bile vakit lazım. Bu işler kısmet. Ne ara gaza gelirsek o ara evleniriz. O da yoğun bende” ifadelerini kullanmıştı.

Güzel oyuncu, “Hayalini kurduğunuz bir düğün veya gelinlik var mı?” sorusuna ise, “Dizilerde dokuz kere evlendim. her türlü gelinliği giyindim. Dizide çocuğum bile oldu. Her duyguyu tattım yani” demişti.

Eda Ece: Babam Böyle Şeyleri Sevmez

Marmaris tatilindeki mayolu görüntülerinden sonra kilo vermek için spora başlayan Eda Ece önceki gün doktor kontrolüne getirdiği babasıyla Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.

Koluna girip yürümesine yardımcı olduğu babasıyla bir klinik çıkışı görüntülenen güzel oyuncu, “Arkadaşlar babam böyle şeyleri pek sevmez. Zaten doktordan çıktık şimdi konuşamayalım, zamanı değil” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler