Ana SayfaDedikoduEda Ece ile Buğrahan Tuncer Tatile Çıktı

İlgili Postlar

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer Tatile Çıktı

Son dönemlerde bir ayrıl bir barışık ilişkilerine devam eden Eda Ece ile Burhan Tuncer tatile çıktı. İkili sezonun yorgunluğunu atarak güneşin tadını çıkardı. İşte o kareler;

“Sinirlenince Takipten Çıkıyorum”

Daha önce ilişkisiyle alakalı konuşan ve “Buğrahan ile ilişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok. Ben sinirlenince Buğrahan’ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum” demişti.

Çalkantılı birlikteliklerini gözlerden uzak tutmayı tercih eden çiftten yine ayrılık haberi gelmişti ki ikili ayrılığa uzun süre dayanamayarak yeniden bir araya geldi.

Eda Ece’den Şaşırtan Açıklama

Sezonun Yorgunluğunu Attılar

Set ve basketbol maçları sonrası bir ara vermek isteyen çift tatil için Marmaris’i seçti. Tekne kiralayan ünlü çift baş başa tatilin tadını çıkardı.

Marmaris’te Teknede Görüntüler

Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu Eda Ece ve milli basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer, önceki gün Marmaris’te tekne tatilinde görüntülendi.

Eda Ece keyifli tatiline sevgilisiyle Seabob yaparak başladı. Seabob sefasından sonra ünlü oyuncu, hiç ara vermeden bu kez deniz bisikletine bindi.

Ece, deniz bisikletindeki ustalığını teknelerin halatlarının arasından hızlı bir şekilde geçerek gözler önüne serdi.

Tuncer’in gizlice yüzüp, deniz bisikletine hamle yapıp Ece’yi denize düşürmesiyle çift, eğlenceli anlar yaşadı.Tuncer, daha sonra teknelerinin halatında barfiks çekerek sevgilisine güç gösterisi yaptı.

Çift doyasıya yaşadıkları deniz sefasının ardından tekneye çıktı. Buğrahan Tuncer, deniz aktivitesinden yorulan sevgilisinin yüzünü kuruladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler