Ana SayfaÜnlülerEce Seçkin'den Nişanlısına Memleket Sürprizi!

İlgili Postlar

Ece Seçkin’den Nişanlısına Memleket Sürprizi!

Son dönemde imzasını attığı başarılı anlaşmalar ile adından sıkça söz ettiren sanatçı Ece Seçkin, geçtiğimiz gün nişanlısı Çağrı Terlemez’e doğum gününde unutamayacağı bir sürpriz yaptı. İşte Detaylar..

Ece Seçkin Pilot Nişanlısıyla Avrupa’dan Vatandaşlarımızı Getirdi!

Ece Seçkin’den Nişanlısına Memleket Sürprizi!

En son Korona virüsün felaketinin Avrupa’da etkisini çok yoğun bir biçimde göstermesinden sonra yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız, Türkiye’ye gelebilmek için hızlıca harekete geçmiş. Çalışma yürüten ilgili bakanlıklar, Avrupa’dan Türkiye’ye gelmek isteyen 2 bin 807 vatandaşımızın tahliyesini gerçekleştirmişti..

Yurt Dışından 2 Bin 807 Vatandaşımızı Getirmişti!..

Bu seferdeki uçağı ise ünlü şarkıcı Ece Seçkin’in pilot nişanlısı Çağrı Terlemez kullanmışdı. Nişanlısı Çağrı Terlemez’in böyle bir uçuşu gerçekleştirmesinden dolayı çok mutlu olan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, duygularını sosyal medya sayfasından takipçileri için yayınlamıştı.

Ece Seçkin kimdir?

Ece Seçkin: ”İyi ki Doğdun, Seni Seviyorum.”

”İyi ki doğdun, seni seviyorum.” notuyla sosyal medyada Çağrı Terlemez ile romantik fotoğraflarını paylaşan ve nişanlısının memleketi olan Sinop’a giden Ece Seçkin, Sinop Akgöl’de çekilen fotoğrafları ile de hayranlarını meraklandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler