Ana SayfaÜnlülerErsin Korkut Köpeği Mes'in Ölüm Haberini Öğrendiği O Anı Anlattı!

İlgili Postlar

Ersin Korkut Köpeği Mes’in Ölüm Haberini Öğrendiği O Anı Anlattı!

Survivor’da ki sakatlığı sebebiyle  yarışmadan elenen  ünlü oyuncu Ersin Korkut, aylar sonra TV 8 televizyonlarındaki  canlı yayına konuk olarak katıldı. Ersin Korkut, köpeği Mes’in ölüm haberini nasıl öğrendiğini anlatırken, tekrar o anları yaşar gibiydi. İşte Detaylar.

Ersin Korkut, Çok Güzel Hareketler 2’ye konuk oluyor…

Ersin Korkut Köpeği Mes’in Ölüm Haberini Öğrendiği O Anı Anlattı!

Survivor 2020’de yarışırken sakatlanınca ayrılmak zorunda kalan ünlü oyuncu Ersin Korkut, aylar sonra Türkiye’ye geri dönüş yaptı. TV 8 televizyonlarında izlenilen Survivor Panorama programına misafir olarak katılan Ersin Korkut, aşırı düşkün olduğu köpeği Mes’in vefat haberini aldığı o zamanlardan konu açtı.

Ersin Korkut Kimdir?

Ersin Korkut: “‘Mes, Oğlum’ Diye Seslendim”

Survivor’da eleme konseyinin yayınladığı akşam yapımcı Acun Ilıcalı’nın evine gittiğini belirten Ersin Korkut, işte o anları şu ifadelerle anlattı: “Evde Mes’in aynısını gördüm. Hemen ‘Mes, oğlum’ diye seslendim. Ancak sakallarım falan olunca beni tanıyamadı diye düşündüm. Sonra Acun abi bana ‘O senin köpeğin değil Ersin, bir Yılmaz Erdoğan’ı arar mısın?’ dedi. Ben de bahçeye çıkıp Yılmaz abimi aradım.”

“Mes’i Ölü Bulup Veterinere Götürmüşler”

“Mes zaten 13 yaşındaydı, bıraktığım kişi bir sabah kalktığında ölü bulmuş, Mesut’la hemen veterinere götürmüşler ama vefat etmiş. Haberi aldıktan sonraki günler çok kötü oldu. Başta Acun abi olmak üzere herkes bana çok destek oldu.”

Ersin Korkut Elendikten Sonra Neden Ağladığınıda Açıkladı..

Survivor’dan ayrıldıktan sonra yaşadıklarını da aktaran Ersin Korkut, ağladığı görüntülerin olduğu videoya da açıklık getirdi. İlk elendiği on an köpeğinin vefat ettiğini henüz bilmediğini belirten Ersin Korkut, elenen arkadaşlarının yanlarına gittiğini fakat kimsenin onunla fazla samimi olmadığını anlattı. Bu duruma çok içerlediğini de belirten  Ersin Korkut, ağlarken çekilen o videonun da sebebinin bu olduğunu ve işte o an bir duygu patlaması hissettiğini söyledi.

Yarışmada Elif’in şampiyon olmasını çok istediğini anlatan Ersin Korkut, final dörtlüsünün de Sercan Yıldırım, Cemal Can Canseven, Elif Yıldırım Gören ve Barış Murat Yağcı olacağını tahmin etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler