Ana SayfaÜnlülerEce Seçkin'den Kışlık Domates Paylaşımı!

İlgili Postlar

Ece Seçkin’den Kışlık Domates Paylaşımı!

Ece Seçkin’den Kışlık Domates paylaşımı dün takipçileriyle sosyal medyada buluştu, bunu gören hayranları ise kendini tutamayıp caps yapmaya başladı.

Ece Seçkin kimdir?

Domates Güzeli Ece Seçkin

ece seçkin

Güzel ve başarılı şarkıcı Ece Seçkin samimi ve doğal tavırlarıyla herkesin kalbini kazanmayı başardı. Aynı zamanda sosyal medyada paylaştığı doğal görünümleri ile dikkatleri üzerine çeken bir isim Ece Seçkin’e domates güzeli denmesinin sebebi ise kış aylarının yaklaşmasından dolayı yemeklik hazırlanan domateslerden dolayı kaynaklanan Ece Seçkinin domates dolu bir masada yüzlerce domatesi soyarken fotoğrafını çekip instagramda paylaşması. Fotoğrafın altına da açıklama olarak ‘ Eve Geldin Karşında Böyleyim’ yazması caps almasına engel olamadı.

Pazarcıyı Bıktırdı!

ece seçkin domates güzeli

Ünlü sanatçı Ece Seçkin domatesleri soyarken çekip paylaştığı fotoğrafları sosyla medyada paylaştıktan sonra binlerce beğenme ve yorum aldı tabi bunların yanında domates fotoğrafına karşı bazı hayranlarından capsler gelmeye başladı bu fotografların içinden bazıları görülmeye değerdi.

ece seçkin-caps

ece seçkin caps 2

Ece Seçkin’den Kışlık Domates Paylaşımı!

Her hafta köy pazarına giderek domatesin fiyatının en uygun olduğu zamanı bekleyip pazarcıyı bıktırması pazaarcıyı artık çileden çıkartmış olsa gerek ki pazarcı Ece Seçkin’ e karşı ; ‘ Abla sen sanatçısın , senin nişanlın da pilot burada ne işin var ? 2 haftadır gelip gidip domatesi kilosunu soruyorsun?  diye tepki vermiş. Bunun üzerine de Ece Seçkin pazar alışverişlerinden fazlaca keyif aldığını dile getirdiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler