Ana SayfaÜnlülerFatih Ürek'in Köy Planı

İlgili Postlar

Fatih Ürek’in Köy Planı

Eğlenceli kişiliği ile tanınan ünlü sanatçı Fatih Ürek’in köy planı açıklamaları dikkat çekti. Ürek, kimsenin bilmediği bir köy araştırdığını söyledi.

Fatih Ürek Kimdir?

Kurban Bayramının üçüncü günü Kıbrıs’ta Les Ambassadeurs Hotel’de sahne alarak sevenleriyle buluşan Ürek, 2 saatlik hareketli performansı ile kendisini izlemeye gelenleri adeta büyüledi.

Konser Paylaşımı

Konserinde çekilmiş bir fotoğrafı da “Şarkılarla selamlıyorum 🥰🥰🥰🍀🍀🍀💕💕💕💕” açıklaması ile paylaştı. Yaptığı paylaşıma binlerce yorum ve beğeni yapan sevenleri “İşte star”diyerek sanatçıya olan hayranlıklarını paylaştılar.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Şarkılarla selamlıyorum 🥰🥰🥰🍀🍀🍀💕💕💕💕

FATİH ÜREK (@fatih_urekk)’in paylaştığı bir gönderi ()

Fatih Ürek’in Köy Açıklaması

Bayram programı için Kıbrıs’a gelen şarkıcı, sahne öncesinde yaptığı röportajda şunları söyledi:

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Bütün hayatımız sağlıklarla mutluluklarla olsun. Artık buna ihtiyacımız var. Hep güzel bayramlar olsun. Bu yaz çok yoğunum. Hiç tatilim olmadı. Bir 10 günlük tatil ayarlamaya çalışacağım kendime. Şu an kimsenin bilmediği bir köy araştırıyorum. O köye gidicem orda kafamı dinleyeceğim.  Sadece ağaçlar, kuşlar, böcekler, hayvanları dinlemek istiyorum. Gelinim Mutfakta programına 19’unda (19 Ağustos) başlıyoruz.

Hadise’nin “Mekanın Sahibine” Açıklama!

Geçtiğimiz günlerde Harbiye’de konser veren seksi şarkıcı Hadise’nin sosyal medya paylaşımına da yorumda bulundu.

“Mekanın asıl sahibi Sezen Aksu’dur, Ajda Pekkan’dır. Ben zaten popçu olarak kendimi saymıyorum. Çünkü ben bütün türleri seslendiriyorum. Mekanın sahibi bir Sezen Aksu, Ajda Pekkan ama daha öteleri de var. Tabii ki kuşak farklılıkları da var elbette. Ama daha dur bakalım. Bence Hadise de bunu şaka olarak söylemiştir. Zeki kızdır, yoksa öyle bir şeyi söylemez.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler