Ana SayfaÜnlülerEce Seçkin, Yeni Klibi İçin Farklı Bir Konsept Uyguladı!

İlgili Postlar

Ece Seçkin, Yeni Klibi İçin Farklı Bir Konsept Uyguladı!

Ece Seçkin, Yeni Klibi İçin Farklı Bir Konsept Uyguladı! Geçtiğimiz yıllarda Ünlü popçu Ece Seçkin, “Acayip İyi” adlı parçası için dans ettiği bir görüntü çekerek son dönemin popüler uygulamalarından olan TikTok’ta yayınladı. Ünlü popçu bu  dans ettiği videosuyla çok kısa sürede 8.2 milyar izlenme oranına ulaşarak kırılması zor bir rekora imzasını attı.

Ece Seçkin’den Nişanlısına Memleket Sürprizi!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, yeni şarkısı Yastık’ı Youtube’da yayınladı. Klibinde çamurlara yattığı ve duvarları kırdığı görülen Seçkin, sosyal medyanın diline düştü.

Ece Seçkin kimdir?

Çamurlara Yattı, Duvarları Kırdı!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, yeni şarkısı Yastık’ı Youtube’da yayınladı. Klibinde çamurlara yattığı ve duvarları kırdığı görülen Seçkin, sosyal medyanın diline düştü.  Seçkin, Acayip İyi şarkısının ardından Yastık isimli yeni şarkısını Youtube’dan yayınladı. Klibinde çamurlara yattığı ve ve duvarları kırdığı görülen ünlü şarkıcı, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Ece Seçkin Pilot Nişanlısıyla Avrupa’dan Vatandaşlarımızı Getirdi!

Ece Seçkin, Yeni Klibi İçin Farklı Bir Konsept Uyguladı!

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden şarkıya yorum yapan kullanıcılar, Seçkin’in hem boyuna hem de klibindeki hareketlerine eleştiride bulundu. Kullanıcılar, “Neden böyle şeyler yapıyorlar?”, “Balyoz daha iyi oynamış klipte”, “Bence Survivor’a gitmek istiyor” şeklinde yorumlarda bulundu.

“Küçül de Çamura Gir”

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden şarkıya yorum yapan kullanıcılar, Seçkin’in hem boyuna hem de klibindeki hareketlerine eleştiride bulundu. Kullanıcılar, “Küçül de çamura gir” şeklinde yorumlarda bulundu.

Geçtiğimiz yıllarda ise ünlü popçu Ece Seçkin, en popüler uygulamalardan olan TikTok’ta takipçileri için yayınladığı bu görüntülerle kendi sevenleriyle en büyük  etkileşimlerinden birine girerek dans akımı başlattı ve “dans challenge” akımı tüm dünyaya kısa bİr sürede yayıldı. Ünlü popçu’nun “Acayip İyi” şarkısı ise son dönemlerde genç dinleyici tarafından oldukça dikkat çekmişti. Daha çok K-Pop kültürünün belirgin olduğu parça, gençler arasında çok popüler oldu.

Farklı tarzı vede imajıyla son dönemlerde özelliklede Z kuşağının yakın takipçisi olduğu genç yıldızlardan Ece Seçkin, son çıkardığı “Acayip İyi” parçası için TikTok profilinde “dans challenge” hareketine start vermişti. Bu Video tüm dünyada 8.2 milyar kez izlenerek bir rekora imza attı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler