Ana SayfaÜnlülerEce Seçkin TikTok'ta Kırılması Zor Bir Rekora İmza Attı..

İlgili Postlar

Ece Seçkin TikTok’ta Kırılması Zor Bir Rekora İmza Attı..

Ünlü popçu Ece Seçkin, “Acayip İyi” adlı parçası için dans ettiği bir görüntü çekerek son dönemin popüler uygulamalarından olan TikTok’ta yayınladı. Ünlü popçu bu  dans ettiği videosuyla çok kısa sürede 8.2 milyar izlenme oranına ulaşarak kırılması zor bir rekora imzasını attı. Nasılmı? İşte Detaylar..

Ece Seçkin’den Nişanlısına Memleket Sürprizi!

Ece Seçkin TikTok’ta Kırılması Zor Bir Rekora İmza Attı..

Farklı tarzı vede imajıyla son dönemlerde özelliklede Z kuşağının yakın takipçisi olduğu genç yıldızlardan Ece Seçkin, son çıkardığı “Acayip İyi” parçası için TikTok profilinde “dans challenge” hareketine start vermişti. Bu Video tüm dünyada 8.2 milyar kez izlenerek bir rekora imza attı.

Ece Seçkin kimdir?

Dans Challenge Hızla Dünyaya Yayıldı..

Ünlü popçu Ece Seçkin, en popüler uygulamalardan olan TikTok’ta takipçileri için yayınladığı bu görüntülerle kendi sevenleriyle en büyük  etkileşimlerinden birine girerek dans akımı başlattı ve “dans challenge” akımı tüm dünyaya kısa bİr sürede yayıldı.

Acayip İyi’yi Gençler Çok Beğendi!..

Ünlü popçu’nun “Acayip İyi” şarkısı ise son dönemlerde genç dinleyici tarafından oldukça dikkat çekmişti. Daha çok K-Pop kültürünün belirgin olduğu parça, gençler arasında çok popüler oldu.

İşte Ece Seçkin’in Acayip İyi TikTok Videosu;

Ece Seçkin Pilot Nişanlısıyla Avrupa’dan Vatandaşlarımızı Getirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler