Ana SayfaDedikoduEce Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu Arasında Neler Oluyor?

İlgili Postlar

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu Arasında Neler Oluyor?

Geçtiğimiz yıl sansasyonel bir şekilde aşk yaşamaya başladığı avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Ece Erken’in boşanacağı iddia ediliyordu? Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu arasında neler oluyor? İşte detaylar;

Mekandan Jet Hızında Açıklama…

Ece Erken ve eşi geçtiğimiz aylarda Yıldız Tilbe‘ nin sahne aldığı bir mekana gitmiş ve darp iddialarıyla gündemi yerinden oynatmışlardı. Yaşananların iki misafir arasında oluştuğunu ayrıntılı açıklayan restoran ise şu şekilde basın açıklaması yapmıştı;

“Basın Mensuplarının Dikkatine; Dün akşam mekanımızda iki misafirimiz arasında bilinmeyen nedenlerle çıkan sözlü tartışma, üzücü bir arbede ve kavga ile sonuçlanmıştır. Olay daha fazla büyümeden arbedeye müdahale eden güvenlik ekibimiz, tatsız hadisenin taraflarını hızla mekan dışına almış, üzücü hadisenin büyümesine ivedilikle engel olmuştur. Tatsız kavganın mekan dışında da devam edebileceği endişemiz üzerine, Emniyet birimleri bizim tarafımızdan bilgilendirilmiş ve tedbir amaçlı mekana davet edilmiştir……….

“Fahiş Fiyat İddiaları Yalandır”

……..Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan polisimiz, olaya mümkün olan en kısa sürede müdahale ederek yaşanan tatsızlığın başka üzücü olaylara sebebiyet vermemesi için gereken her türlü hassasiyeti ve özveriyi göstermiştir. Tüm bunlara rağmen bazı sosyal medya hesaplarında, bazı internet sayfalarında ve bir takım merdiven altı haber sitelerinde kavganın “fahiş hesap” sebepli olduğu iddiaları bizleri bir kez daha üzüntüye sevk etmiştir. Bu iddia kesinlikle yalandır. Böylesine güdümlü ve mesnetsiz iddialarda bulunmak yerine arzu eden, merak eden herkesle yemekli galalardaki fiyat politikamızı bir kez daha paylaşmaktan mutluluk duyarız. Bizim için bütün misafirlerimiz değerlidir, önemlidir ve eşsizdir… Sezon başından bu yana onlarca sahne performansına ev sahipliği yapan, yüzlerce müzikseveri ağırlamaktan gurur duyduğumuz mekanın bundan sonraki felsefesi de aynı olacaktır. Dün gece yaşanan tatsız hadise ve bugün çeşitli mecralarda ortaya atılan asılsız iddialar ile ilgili tüm yasal haklarımızı  kullanacağımızı ve hukuken konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuntüm yasal haklarımızıun bilgisine sunarız” 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu Arasında Neler Oluyor?

Bir süredir Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu gerginlik olduğu ve çiftin yollarını ayırma kararı aldıkları konuşulıyordu. Bu iddialar üzerinde uzun bir süre sessizliğini koruyan Ece Erken dün sessizliğini bozdu.

Ece Erken’den Şafak Mahmutyazıcıoğlu Hakkında Şaşırtan Açıklamalar

Oğlu Eymen ile tatile çıkan Ece Erken yaptığı paylaşımla dedikodulara son noktayı koydu. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir araya gelen Erken, geçirdikleri eğlenceli anlardan fotoğraf paylaşıp altına kalp ve nazar boncuğu emojisi koydu. Soyadı kısmına da ‘Mahmutyazıcıoğlu’ ekleyen ünlü Erken her şey yolunda mesajı verdi.

Ece Erken Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler