Ana SayfaÜnlülerEce Erken: "Bu Görüntülerle Nasıl Yaşayacağız?"...

İlgili Postlar

Ece Erken: “Bu Görüntülerle Nasıl Yaşayacağız?”…

Merhum Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘ nun sunucu eşi Ece Erken, Yeşilköy’ de yaşanan ölüm anının televizyon ve tüm sosyal medyada yayınlanmasıyla ilgili sert tepki gösterdi. Ünlü sunucu,”Nasıl Yaşayacağız?” dedi. İşte Detaylar…

Ece Erken’den Şafak Mahmutyazıcıoğlu Paylaşımı Geldi

Ece Erken: “Bu Görüntülerle Nasıl Yaşayacağız?”…

Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun sahibi olduğu Yeşilköy’ deki bir balıkçı lokantasında toplantı yaptığı sırada silahla öldürülmesi sonucunda, olaya ait kamera görüntülerinin net bir biçimde yayın mecralarında yayınlamasına ünlü sunucu Ece Erken tepki gösterdi. “Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz?” dedi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ nun cenazesi dün memleketi olan Rize’ de ebedi istirhatine uğurlanırken, cinayet anıyla ilgili kamera görüntüleri ünlü sunucuyu çileden çıkardı.

“Net Görüntülerini Vermek Nedir?…”

Ünlü sunucu, cinayet anının yeni kamera görüntülerinin farklı basın organlarında gösterilmesiyle alakalı sık kullandığı sosyal medya sayfasından bir paylaşımda yaptı. Ece Erken, “Cinayetin yeni görüntüleri, net görüntülerini vermek nedir? Niye? Nasıl yayınlayabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz?” dedi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

Ünlü Sunucu: “Bu Görüntülerle Nasıl Yaşayacağız?”…

Ece Erken, sitem yüklü Instagram paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi: “Biz nasıl bu görüntülerle yaşayacağız? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Görüntü yerine haberlerde neden kaçak olan katillere Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’a yer vermiyorsunuz?”…

Ece Erken kimdir?

İşte Ece Erken’ in Acı Yüklü İsyanı;

Ece Erken' in Acı Yüklü İsyanı
Ece Erken’ in Acı Yüklü İsyanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler