Ana SayfaÜnlülerTarkan Coronavirüse Yakalandı!

İlgili Postlar

Tarkan Coronavirüse Yakalandı!

Şarkılarıyla milyonların gönlüne raht kuran MegaStar’dan korkutan haber geldi. Tarkan coronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu hasta olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Tarkan’ın sağlık durumu nasıl? İşte merak edilen detaylar ve ünlü sanatçının açıklaması;

Tarkan’dan Sevenlerini Üzen Haber

Koronavirüse yakalanan ünlüler kervanına ünlü sanatçı Tarkan da katıldı! Tüm tedbirleri almasına rağmen virüse yakalanan Tarkan sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı.

Geçmiş Olsun Yağmuru

Ünlü sanatçının hastalığını açıklaması ardından Tarkan sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Sağlık durumunun iyi olduğu bilinse de ünlü şarkıcının sevenleri onun için çok endişeli. Tarkan’ın sevenleri sanatçıya geçmiş olsun dileklerini sosyal medyadan iletti.

Sosyal Medyada Viral Olan Tarkan’ ın ‘Tavatar’ Paylaşımı…

Tarkan Coronavirüse Yakalandı!

Süreci çok hafif semptomlarla geçirdiğini belirten Megastar sevenlerini dikkatli olmaları konusunda uyardı:

“10 gün kadar önce PCR testim pozitif çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen yakalandım ben de bu virüse. Ama merak etmeyin, çok hafif semptomlarla atlattım ve şimdi gayet iyiyim.

Aşıyla ilgili olumlu, olumsuz çok şey söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor ve ben de neye inanacağımı şaşırıyorum bazen ama bu virüse yakalandığımda “iyi ki aşılıyım” diye düşündüm hep. Çünkü biliyor ve görüyorum ki aşı olmayanlar çok daha ağır atlatıyor Covit’i.

Aman kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın canlarım.

Sizi seviyorum”

Yeni Albüm İçin Hazırlanıyordu

Salgın nedeniyle tüm proje ve konserlerini iptal eden Tarkan, yeni albümü için çalışmalara başlamıştı. 49 yaşındaki Megastar, şarkı kaydı ve klip için 400 bin lirayı gözden çıkarmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler