Ana SayfaDedikoduSeyhan Soylu: "ECE ERKEN’ in Kocası Bana 'Benan' dan Boşanmak İstemiyorum' Demişti!"

İlgili Postlar

Seyhan Soylu: “ECE ERKEN’ in Kocası Bana ‘Benan’ dan Boşanmak İstemiyorum’ Demişti!”

Flash Tv ekranlarının en olaylı magazin program olmayı başaran  “AL SANA HABER” in her gün değişen yorumcularında masada  Bahar Candan, Nihat Doğan ve Nurcan Sabur vardı. Programın Moderatör Seyhan Soylu’ dan yine herkesi Şoke eden o açıklama geldi. Seyhan Soylu: ””Ece Erken’ in Kocası Bana ‘Benan’ dan Boşanmak İstemiyorum’ Demişti!” dedi. İşte Detaylar…

Seyhan Soylu’ dan Şok Açıklama: ” O Cumhurbaşkanımıza Poz Verdim”…

Seyhan Soylu: “Ece Erken’ in Kocası Bana ‘Benan’ dan Boşanmak İstemiyorum’ Demişti!”…

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş  spor ’un eski yöneticilerinden Avukat ve ünlü sunucu Ece Erken’ in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Yeşilköy’ de sahibi olduğu bir balıkçı lokantasında başına gelen silahlı saldırı sonucu olay yerinde yaşama veda etmiş, cinayetle ilişkisi olduğu anlaşılan kişiler yakalanarak tutuklanmıştı.

Ünlü Moderatör Seyhan Soylu, bu olayın yalnızca kişisel bir konu olmadığını, örgütsel bir konu olduğunu söylemiş ve yaptığı açıklamalarla sır perdesini aralamıştı. Bugün yine programda bu cinayetin ardından öyle şeyler konuşuldu ki, hem bilinmeyen gerçekler su üstüne çıktı, hem de masada şok açıklamalar yapıldı. İşte canlı yayında yaşanan o diyaloglar…

Nihat Doğan, Şafak Mahmutyazıcıoğu’ nun ilk eşi ile ilgili; “Benan hanım iki kere öldü. Hem kocası elinden alındı. Hem de çocuklarının babasını toprağa verdi. Tabi ki Ece’ nin acısını anlıyorum ve paylaşıyorum. Kocasının cenazesine sahip çıkışı, dik duruşu takdire şayan olsa da, Ece’ nin geçmişte bir kadının canını yakması, kocasını elinden almak için yapmış olduğu bütün kötülükler de geçmişi temizlemez. Bazı kadınlar bazı erkeklere, bazı erkekler de bazı kadınlara çok iyi gelebilir, uğursuz da gelebilir. ” diye yorumladı.

Seyhan Soylu olayda adı geçen ve Ece Erken’ in hedef gösterdiği iş insanı Fatih Sipahi ile ilgili “Fatih Sipahi’ yi tanırım. Bir güzellik merkezi sahibi olan bir kadının sevgilisiydi. Hanımefendinin yerini kurşunlamıştı. Ama mafya değil iş adamı. Bu kurşunlanma olayını da kadına olan aşkından yapmıştı. Ece ile olayı da şu; Şafak’ ın cinayetiyle ilgili aranılan son bir isim kaldı, o katil de Fatih Sipahi’ nin evinde saklanıyor. Ece bunu tespit ediyor. İhbar ediyor, Fatih Sipahi avukatıyla birlikte ifade veriyor. Ece, Fatih Sipahi ile ilgili suçlamalarına devam ediyor; ‘Benim eski eşimin kız kardeşiyle işbirliği yapıp beni öldürtmek için adam tuttu’ diyor” diye açıklama yaptı.

Nihat Doğan ise; “Bu kadar goy goy dönüyor, o öldürdü bu yaptı vs. diye. Belki o acıyla da yanlış isimler suçlanıyor. Bunun gereğini yapacak olan yargıdır. Benim merak ettiğim bu adam neden öldürüldü? Bu adam bir avukat. Avukat bir adamın bu tarz illegal adamlarla ne işi var? Ece buna cevap versin. Sen kocanın neden öldürüldüğünü bilmiyor musun? Kocasının katilinin Fatih Sipahi’ nin evinde kaldığı bilgisine ulaşan Ece, bunu da biliyordur. Nasıl bir alışverişte birbirleriyle çatışma içine girildi? Ece top çeviriyor. Hedef şaşırtıyor. Sağlıkçılar suçlanıyor, emniyet suçlanıyor ama ana sorunu birileri bize göstermiyor. Senin kocan bu adamlarla niçin bir husumet yaşadı? Bana bunu anlat. ” diyerek Ece Erken’ e seslendi.

“Ece Erken’ in O Adamların Geleceğinden Haberi Vardı.”

Seyhan Soylu; “Fikret Orman ile ilgili de bir açıklaması var Ece’nin. Fikret Orman ısrarla eşimi özel olarak görüşmeye çağırdı diyor.”

Nihat Doğan; “Ece, bu işin içinde Fikret Orman’ da mı vardı diyor? Bunu mu ima ediyor?”

Seyhan Soylu; “Fikret Orman BJK ile ilgili zimmetine para geçirmekten yargılanmıştı. 10 milyon Dolar ile ilgili bir yargılanma süreci olmuştu. Fikret Orman ile olan ortaklığı ve yapmış olduğu işler hep alengirli. Mesela ben bir tane arazi işini biliyorum. 16 Milyon Dolar yalnızca Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve grubuna kalıyordu. Birincisi yani bu olay öyle denildiği gibi 65 Bin TL’ ye biten bir olay değil. İkincisi ise Şafak iki taraf arasında arabuluculuk yapacakken arabozuculuk yapıp racon kesiyor. O nedenle bu olay böyle neticeleniyor. Ve bana göre de Ece’nin bilgisi var ” dedi.
Nihat Doğan; “Fikret Orman işin içinde mi bilmiyorum. Ece Erken’ in oradaki o adamların geleceğinden haberi vardı. Bunlar orada bir iş bitirdiler ve ganimet paylaşılamadı…”

“Ateşe Düştüm Ben!”

Ve Seyhan Soylu ilk defa canlı yayında açıklama yaparak, Şafak Mahmutyazıcığlu’ nun Ece ile evlenmeden önce telefonda görüştüklerini söyleyerek bomba açıklamalarda bulundu. Ünlü Moderatör; “Şafak daha Ece ile evlenmemişti. Benan hanımla da boşanmamışlardı henüz. Şafak’ ın sahte bir evrak göstererek Ece’ yi kandırma süreci vardı boşanma davası ile ilgili. Herkes hatırlar. Bana dedi ki; ‘İçimde bir his var, kara bulutlar var. Hiç içimden gelmiyor. Eşimden de boşanmak istemiyorum. Ece’nin ısrarı olmamış olsa. Çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum. Benan da üzerime çok geliyor Seyhan bana akıl ver lütfen’ dedi. Kara bulutların dolaşacağını ve iki yakamın da bir araya gelmeyeceğini de söyledi. Kanıtlarıyla ses kayıtlarıyla bunu dinleteceğim size. Ve şafak bana dedi ki o dönem de bazı şeyleri kardeşimin üzerine yaptığım için kıyamet koptu dedi. Ateşe düştüm ben dedi” şeklinde ses getirecek açıklamalarda bulundu…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler