Ana SayfaDedikoduEbru Şallı ve Uğur Akkuş Aşk Tazeledi

İlgili Postlar

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Aşk Tazeledi

Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş’un evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Profilinden ‘Akkuş’ soyadını da kaldırınca kafaları karıştıran Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş, sürpriz bir şekilde Dubai tatiline çıktı. ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşk tazeledi. İşte detaylar,

Boşanma Kararı Aldıkları İddia Edildi

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un, dolandırıcılık gerekçesiyle 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı haberleri çıkmıştı. Uzun zamandır maddi zorluklar yaşayan eşinin yanında olan 45 yaşındaki eski mankenin, artık boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü.

Ebru Şallı Yaşadığı Acıyı Anlattı

“Hiç Umursamıyorum Bunları”

Hakkındaki dedikoduları yalanlayan Akkuş, “Valla şöyle söyleyeyim şu zamana kadar 65 ülke gezdim, her sene dünyanın her yerine gidiyoruz. Her gittiğimizde böyle şeyler çıkıyor, hiç umursamıyoruz bunları. Son iki yıldan beri her gün bir haciz geliyor ama bunlar doğru değil” açıklamasını yapmıştı.

Ebru Şallı kimdir?

Soyadını Değiştirdi

Ebru Şallı’nın, sosyal medya hesabından ‘Akkuş’ soyadını kaldırması, boşanma dedikodusunu güçlendirmişti. TV8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programında; Şallı’nın eve gelen hacizlerden artık sıkıldığı, hatta memurların eski eşi Harun Tan’ın evine kadar gitmesinin bardağı taşıran son damla olduğu belirtildi Borçlardan canı sıkılan eski mankenin, eşinden boşanmaya kararlı olduğu vurgulanmıştı.

İddiaların ardından el ele görüntülenen çiftten Uğur Akkuş ise ”Geçtiğimiz aylarda cezaevine girdiğiniz doğru mu?” sorusunu, ”Arkadaşlar ne alakası var. Amerika’daydım” diyerek geçiştirmişti.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’dan Boşanma İddialarına Yanıt

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Aşk Tazeledi

Ünlü çift, tüm bu yaşananlar sonrasında Dubai’ye uçtu. Bindikleri özel uçaktan fotoğraflarını “Nereye uçuyoruz acaba?” ve “Kaçıyoruz” mesajlarıyla Instagram’da paylaşan Şallı, daha sonra Dubai’den paylaşımlar yaptı. Son olarak “Çölde ayaklarım yerden kesildi” diyen Ebru Şallı’nın pozlarına takipçilerinden beğeni yağdı.

Bu paylaşımlar boşanacağı söylenen çiftin iddialara verdiği yanıt olarak kabul edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler